Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 7.3.2009 16:49:39
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: onina Jaz sem pisala o eni, ki je "gor zrastla" na mleku in linotih...sem našemu dala eno kašico, pa kar usta zapre...sploh ne mara redkih stvari (linoti, frutki), ampak le konkretno hrano, pretlačeno z vilicami (na palični mešalnik je vse bljak). Naš ima tudi rajši pretlačeno kot zmiksano.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 7.3.2009 16:51:01
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Eno vprašanje: Lija ni nek fan vode, in me zanima kakšne čajčke jim ostale dajete ?????? Hipp po 4. mersecu. Drugih noče niti poskusit.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 7.3.2009 16:53:43
|
|
|
|
Čarli08
|
In seveda še čestitke obema slavljenkama in njunim staršem! Krasni deklici sta!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 7.3.2009 17:22:40
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Eno vprašanje: Lija ni nek fan vode, in me zanima kakšne čajčke jim ostale dajete ?????? kamilični (cvetki kamilic kuhani, brez sladkorja), instant komarček+kamilica, včasih tudi vodo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 7.3.2009 17:51:25
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO jaz moji punci kupim tist sokec rdečih sadežev od hipa ( je dost železa not) ji ga zrečim z vodo......in ga pipika pije bp Aha. Ampak ima notri sladkor najbrž??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 7.3.2009 17:52:29
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO mi smo pa danes kar praznovali teh 6 mescov (sta ati pa mami imela izgovor da sta se lahko posladkala ) Čestitke tudi vam! Pikica je prava manekenka, pita pa tudi zgleda very delicious .
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 7.3.2009 17:54:38
|
|
|
|
KAHLO
|
jazzy nič več kot tisti instant čaji zato pa ji jaz razrečim z vodo!!! hvala za čestitke
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 7.3.2009 17:56:27
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO jaz moji punci kupim tist sokec rdečih sadežev od hipa ( je dost železa not) ji ga zrečim z vodo......in ga pipika pije bp Aha. Ampak ima notri sladkor najbrž?? v vseh kupljenih zadevah za otroke je noter sladkor ali pa umetno sladilo pa četudi piše na deklaraciji da ni (čaji, pa sadne kašice) mislim, da sem en krat že celo napisala da pri mojmu prvemu otroku so delali tak marketing kaj vse naj jedo, dons tega sploh ne najdeš več na policah ker so umaknili s prodaje,......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 7.3.2009 18:03:27
|
|
|
|
KAHLO
|
račkap....se čist strinjam s tabo sem danes malo gledala te kašice, sem hotla kakšno nabavit, pa sem gledala sestavine, pa povsod piše ogljikovi hidrati od tega sladkor npr. 0,5g....in to na hipoviha kaša in ostalih.....zdaj sicer nevem če je to sladkor varianta fruktoza oz. sladkor ki ga imajo ti sadeži že po naravi ali dodani....to pa nikjer ne piše!?!?!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 7.3.2009 18:33:55
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO jazzy nič več kot tisti instant čaji zato pa ji jaz razrečim z vodo!!! hvala za čestitke No, bo probala s čajem, razredčenim z vodo. Ker s tole vodo nikamor ne pridemo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 7.3.2009 19:15:54
|
|
|
|
pf
|
Ronja in Lija čestitke za polovičko. Luštne sta obe. Kahlo tvoja Ronja pa ful dobro sedi. A že dolgo tak lepo sedi? Lana še ne kaže nekega pravega interesa po samostojnem sedenju in je ne silim kaj preveč. Jo še piga levo, desno. Saj bo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 7.3.2009 19:36:17
|
|
|
|
KAHLO
|
pf....Ronja tako sedi zdaj kak teden, prej jo je tud še sem pa tja zibalo......jo pa poskušama čim več met na trdi podlagi, sma jo imela prej več ali manj v ležalniku ali pa na kavču....pa se mi zdi da se zaradi tega ni kaj preveč obračala...mi je tudi pediatrinja rekla čim več na trdi podlagi.....zdaj je full lušno k na tleh sedi okrog za njeni hrbet ji dam blazino za dojenje (ker ko sega po igračah včasih izgubi ravnotežje in je že na boku) tlko da ne zleti po parketu, če pade na blazino itak ni panike (sicer se pa more tud naučit da se ulovi ali pa vsaj roke nastavi)....nevem....skratka jaz jo dam na tla in lahko brez skrbi kuham ali pa likam....ona pa raziskuje v svoji škatli z igračami.....pa tudi igranje z njo je zdaj prav zabavno ker imam prosti obe roki in ji lahko marsikaj pokažem
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 7.3.2009 20:22:24
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you mi gremo potem na praznovanje rd od prababi in pradedija........ a kar oba hkrati praznujeta ja, sta samo 3 tedne narazen, pa sta kar skupno praznovanje naredila.......je blo tko luštn, ln pridna........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 7.3.2009 20:22:31
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Jutri praznuje pol leta naša Lija, ampak ker nas cel dan ne bo doma, bom kar sedaj dala ene par slikic gor. Pa lep vikend vam želim!!!!! čestitke mali princeski............... pa kok sta luštni............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 7.3.2009 20:22:37
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO mi smo pa danes kar praznovali teh 6 mescov (sta ati pa mami imela izgovor da sta se lahko posladkala ) mmmmmmmmmmmmm..................za pojest...............ronja in pecivo............. ronja......čestitke...........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 7.3.2009 20:27:13
|
|
|
|
Lara Croft
|
Pred 19 leti na današnji dan sem pa jst naredila izpit za avto... kr tko sem se zdej na to spomnila in sem napisala.... Ne sprejemam čestitk.. Danes sem Lari skuhala slive in jabolko.... joooooj, kako se je kisala in ene parkrat jo je prow streslo... ma jst sem se tako smejala noooo... pol sem pa probala, če je res tako kislo in glih v tisti žlički, ki sem jo zajela zase je blo notri pol koščice... Pa miksala sem... ponavadi se sliši, če so koščice med rezilom... Sam je faca no.... vseeno je vse pojedla...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 7.3.2009 20:42:59
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Pred 19 leti na današnji dan sem pa jst naredila izpit za avto... kr tko sem se zdej na to spomnila in sem napisala.... Ne sprejemam čestitk.. pa nič...........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 7.3.2009 20:49:20
|
|
|
|
petra1978
|
Čer babike! Sem vas prišla samo na hitro pogledat in še dobro, da se na rr piše in ne govori, ker sem tako prehlajena, da sem čisto brez glasa. Sem se ravno prej hecala in rekla, da bomo imeli tihi teden doma . Kahlo, čestitike Ronji za pol leta . Mislim, da jo Gal že malo pogreša . Čestitke tudi Liji Eno vprašanje. Mi še vedno zvečer dodajamo, da malo bolj dolgo spimo. Zdaj me pa zanima ali lahko Galu, ki bo 2.4. star pol leta že dam Milumil 2 (od 6 mesecev naprej)? Zdaj imam Milumil 1 ampak mi bo tega zmanjkalo, imam pa jaz eno škatlo skoraj za mesec in pol, ker res dobi dodatek samo zvečer.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 7.3.2009 21:06:21
|
|
|
|
AinB
|
Čestitke slavljenkama tudi z naše strani. Pravi mali princeski sta že.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 7.3.2009 21:09:43
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Eno vprašanje: Lija ni nek fan vode, in me zanima kakšne čajčke jim ostale dajete ?????? Od tekane baby tea ma rad pa vodo, v kateri se je jabolko kuhalo al pa hruška (brez dodatkov, seveda ).
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 7.3.2009 21:10:42
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Čer babike! Sem vas prišla samo na hitro pogledat in še dobro, da se na rr piše in ne govori, ker sem tako prehlajena, da sem čisto brez glasa. Sem se ravno prej hecala in rekla, da bomo imeli tihi teden doma . Kahlo, čestitike Ronji za pol leta . Mislim, da jo Gal že malo pogreša . Čestitke tudi Liji Eno vprašanje. Mi še vedno zvečer dodajamo, da malo bolj dolgo spimo. Zdaj me pa zanima ali lahko Galu, ki bo 2.4. star pol leta že dam Milumil 2 (od 6 mesecev naprej)? Zdaj imam Milumil 1 ampak mi bo tega zmanjkalo, imam pa jaz eno škatlo skoraj za mesec in pol, ker res dobi dodatek samo zvečer. Po moje mu komot lahko daš, tudi jaz bom v ponedeljek našemu kupila že Novalac 2, da ne bomo čez en teden stran metali. Si mislim, da to ni take velike razlike. Moram pa priznati, da izkušenj res še nimam. Glede na to, da mu tudi GH dajam tudi tisto kar naj bi se dajalo šele po 6. mescu, pa dobro prenaša se mi zdi OK, da tudi AM za to obdobje začnem uporabljati.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 7.3.2009 21:11:56
|
|
|
|
meta21
|
Ronja in Lija ! Čestitke obema!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 7.3.2009 21:12:59
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: onina Jaz sem pisala o eni, ki je "gor zrastla" na mleku in linotih...sem našemu dala eno kašico, pa kar usta zapre...sploh ne mara redkih stvari (linoti, frutki), ampak le konkretno hrano, pretlačeno z vilicami (na palični mešalnik je vse bljak). Naš ima tudi rajši pretlačeno kot zmiksano. A res al kaj?! Opazijo razliko, če je pretlačeno ali zmiksano. Lumpki naši mali.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 7.3.2009 21:16:19
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO jazzy nič več kot tisti instant čaji zato pa ji jaz razrečim z vodo!!! hvala za čestitke No, bo probala s čajem, razredčenim z vodo. Ker s tole vodo nikamor ne pridemo. Pri nas pali, če je vsaj malo toplo, ker mrzlega ne pije in ne je...ničesar. Če je pa toplo pa tud vodo spije, vsaj kako žličko ali dve...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 7.3.2009 21:17:36
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Danes sem Lari skuhala slive in jabolko.... joooooj, kako se je kisala in ene parkrat jo je prow streslo... ma jst sem se tako smejala noooo... pol sem pa probala, če je res tako kislo in glih v tisti žlički, ki sem jo zajela zase je blo notri pol koščice... Pa miksala sem... ponavadi se sliši, če so koščice med rezilom... Sam je faca no.... vseeno je vse pojedla... Kako tebi rata slive olupit? Sama še nisem probala, sem planirala kar stisnit skozi cedilo. Kaj ti narediš?
|
|
|
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?