Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

To imam še iz najstniških let problem. Sem samo plesala, pa namesto, da bi bila suha sem imela stegna kot ena smučarka. Še v porodnišnici mi je rekla babica, da imam čvrsto rit kljub 20kg+.
  To imam še iz najstniških let problem. Sem samo plesala, pa namesto, da bi bila suha sem imela stegna kot ena smučarka. Še v porodnišnici mi je rekla babica, da imam čvrsto rit kljub 20kg+.  V glavnem takoj dobim mišice na stegnih in riti, pa nočem tega.
  V glavnem takoj dobim mišice na stegnih in riti, pa nočem tega. 

. Se mi zdi, da sem več okrog hodila kot spala.
  . Se mi zdi, da sem več okrog hodila kot spala.  Vstat pa sem mogla ob 6.45. Majo je nekaj kuhalo ponoči in sem atija nagnala, da jo on prevzame, ker nisem mogla več. Se mi tako
   Vstat pa sem mogla ob 6.45. Majo je nekaj kuhalo ponoči in sem atija nagnala, da jo on prevzame, ker nisem mogla več. Se mi tako  , da bi lahko koga pojedla. Zunaj je Hb soncek, tako da bova vsaj z Jako malo šla na sončka.
  , da bi lahko koga pojedla. Zunaj je Hb soncek, tako da bova vsaj z Jako malo šla na sončka.   

, ker je ponoči zelo slabo spala.
  , ker je ponoči zelo slabo spala.  , sem ga pozabila doma.
   , sem ga pozabila doma.   ne more popoldan domov, pa pride v torek in mi bo popravil.
   ne more popoldan domov, pa pride v torek in mi bo popravil.