Anonimen
|
da je tako krvavenje lahko povezano s hormoni glede na to da doji. Da ni nič narobe, nobene panike! Potem mu je sama rekla če ji naredi UZ in jo je naročil v četrtek. No, do takrat boš pa ti tudi vedela pri čem si, ane? jancci ja lohk da je sam to, ja. no, upam k mi ni nekam za hodit ja, v pon. mam pregled, pa bomo vidl. pa hvala rekla da je barvanje v času nosečnosti in dojenja zelo nezaželeno! no, to je tud bedarije, nima čist nobene zveze in ne vpliva ne na plod, ne na otroka. tko da komot si pobarvaš lase edin kake frizerke, k so v nosečnosti nonstop izpostavljene tem kemikalijam, so bolj rizične. ploha čestitke meti za 1m Meta ima v učku že nekaj dni eno trepalnico al nekaj podobnega. če je kr tko v učki, se ji bo tko solzilo in bo sama verjetno šla ven. se pa spomnem da je uli rastla trepalnica v učko, tko notr in sem ji mogla izpulit....to je šele bil podvig Kiara, kak angelski nasmeh ima tvoje dete. Jaz sem, takole bolj športno, v nosečnosti razmišljala o kenguruju in potem prebrala same kritike na račun tega pripomočka. Pediatri so vsekakor mnenja, da je sling oz. kaj podobnega veliko bolj zdravo. kiara se podpišem pod tole. otročku je valda všeč pokonci, ampak to ne more bit razlog, ker za sabo potegne en kup posledic. do tretjega meseca v ležečem položaju, potem pa počasi v pokončnem. Mene je moj oče dons ful presenetu in je vse svoje ženske (kar 5 nas jeuser posted image ) povabil jutri na kosilo barba superca sm ti fauš kar se pa trme tiče, mi je poznano marjetica js tud tko nos spiram, na boku, pa kr z inekcijo našpricam v nos. pol pa še posesam ven in je mi smo tud bli kar dost zunej dans, prov fajn je blo, sam sm pa čist zdelana crka...
|