Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Jaz mam žensko, pa je full fajna, res! Je taka full faca, da se z njo zafrkavat, ne komplicira preveč, če pa sluti, da bi bilo lahko kaj narobe, pa zažene halo - full je natančna. V glavnem, midve vedno full čvekava in sem vedno najmanj 45 min pri njej, se mi zdi, da se čakalnica za mano vedno full napolni Enkrat sva bili skupaj na eni čagi in od takrat dalje se vedno zapričava! Ful fora glede čage. Koga pa maš, če ni skrivnost? Renata Završnik Mihič Aha. Sem že slišala. No, eno Završnikovo vsi hvalijo. Samo so baje tri v Mb in zdaj ne vem, katera je tista, ki jo vsi hvalijo. Kaj mogoče veš, če ima še kaj fraj za nove paciente? Ena kolegica ko je iz gorenjske išče G v Mb (no zdaj živi v Mb ne več na gorenjskem). Jaz bi ji mojega takoj priporočala, ampak se ji je malo odročno na Ptuj vozit (no saj meni tudi, samo mi je tak fajni, da ga ne bom menjala...) pa še ona bi res rada imela žensko.... V katerem koncu Mb pa ima tale Završnikova ordinacijo? Ja, ja, to je ta Završnikova, ki jo vsi hvalijo! Ordinacijo ima v Forumu (veš ne, nasproti Zavarovalnice Maribor)! Bom jo vprašala, če sprejema nove pacientke, sam mislim, da sem za eno že spraševala, pa da ne... no, bom ziher!
|