|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL
9.3.2009 12:18:12   
violeta*
MOJCA RES JE LEPA KUHINJAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sedaj  pa fajn kuhaj

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
9.3.2009 12:21:48   
violeta*
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy*

violeta v enem dnevu user posted image user posted image user posted image
heheh timon ve da mami ne misli resno in da lahko pozabiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
9.3.2009 12:25:27   
mojcaz.
IZVIRNO SPOROČILO: violeta*

MOJCA RES JE LEPA KUHINJAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sedaj  pa fajn kuhaj

oo brez skrbi, bom kuhala in pekla,da se bo iz kuhije samo kadilouser posted image user posted image user posted image

PO DEŽJU VEDNO POSIJE SONCE!!!!!!!!! in tudi meni je začelo sijat sonce :)

(odgovor članu violeta*)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
9.3.2009 12:26:35   
donna22
Mojca, čestitke za kuhinjo user posted image user posted image No, mi2 pa sma naročla rdečo ... Samo ne vem, če bom tak z veseljem kuhala kot ti user posted image

(odgovor članu mojcaz.)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
9.3.2009 12:30:44   
violeta*
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaz.

IZVIRNO SPOROČILO: violeta*

oo brez skrbi, bom kuhala in pekla,da se bo iz kuhije samo kadilouser posted image user posted image user posted image

heeheh samo zaj na začetku še malo pazi nouser posted image user posted image user posted image user posted image te pa sporoči ko bo kaj dišalo iz nje te pridem okuser posted image

(odgovor članu mojcaz.)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
9.3.2009 12:35:26   
mojcaz.
donna jaz sem že navajena kuhat čisto vsak dan, tak da to sploh ni več kaj posebnega user posted image user posted image no pol pa bo tudi tvoja lepa če bo rdečauser posted image bomo vidli ko bo montirana. Ktero pa sta kupla in a morta dolgo čakat ????

violeta kaj nisi včeraj prišla sem pekla pecivo user posted image user posted image

(odgovor članu violeta*)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
9.3.2009 12:43:03   
donna22
Ne vem, kake 3 tedne še user posted image Samo se ne mudi, ker itak še prostor ni pripravljen ... Jaz pa bi že tak rada imela celo stanovanje zrihtano za user posted image ...

Mimogrede, user posted image je zelo živahen ... Že od poznega popoldneva včeraj user posted image Skoraj vedno, ko dam roko na trebuh, me brcne user posted image Sicer pa brca tudi brez tega ...

(odgovor članu mojcaz.)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
9.3.2009 13:03:18   
mojcaz.
no pol pa res lepo če user posted image pridno brca user posted image user posted image naj kar pridno brca, da bo mamca vesela user posted image upam, da mate v Kopru lepše vreme kot mi tukaj na Ptuju. Uživaj user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
9.3.2009 13:14:41   
donna22
Se mi ne zdi bogvekaj vreme ... Maš pa prav, sem res vesela ob brcanju user posted image Uživaj tudi ti user posted image

(odgovor članu mojcaz.)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
9.3.2009 13:16:58   
katjakokol
tako mi smo ze iz ptuja
joj kako vreme spetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

15.1.2009 se je rodil moj najvecji zaklad MAI
mai pričakuje družbo

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
9.3.2009 13:17:49   
violeta*
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaz.
violeta kaj nisi včeraj prišla sem pekla pecivo user posted image user posted image

hhehehe ni se vohalo do mene veš drugač bi že zvonilauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojcaz.)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
9.3.2009 13:22:22   
mojcaz.
heh violeta če bi se do tebe vohalo, pol bi že mogla fajn zažgat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in punce kaj ste kuhale ali kaj kuhate ali kaj boste kuhale dans za kosilo?? da čujem malo navdihov user posted image user posted image

(odgovor članu violeta*)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
9.3.2009 13:23:24   
violeta*
mojca sirovo štručko in dozo kave sem skuhala hehehehehuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si dobla navdih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojcaz.)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
9.3.2009 13:24:50   
violeta*
doma pa bomo jedli verjetno zelenjavno juho samo še ni 100%ker si naša mami vedno ke premisliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu violeta*)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
9.3.2009 14:04:25   
violeta*
kje ste vseuser posted image user posted image user posted image kuhate?

(odgovor članu violeta*)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
9.3.2009 14:39:59   
TinaV*
pozdravlejene

naj vam hitro povem kaj se mi je zgodlo....se posebej tistim ko ste mi za vabila svetovale foto lauro ....
sem hodla gledat...pa prvo slika ni bla ok kao nobene kvalitete,tak da bi jo mogla tja nest pa slikat...
drugo nimajo NIC LEPIH VABIL ker sem si drugace zamislila...pa se tretje rada bi dala na vabilo pa kuverto tiskat isto pisavo...pa mi gospa sefica rece kaj ti se krstim otroka...aja pa hudo drago bi blo...sem rekla vi siromaki se z mene nebote norca delali pa sem sla vabila drugam narocit kjer vse kar sva si zamislila stima pa 38€  stane user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil TinaV* -- 9.3.2009 14:40:16 >

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu violeta*)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
9.3.2009 14:42:35   
violeta*
IZVIRNO SPOROČILO: TinaV*

pozdravlejene

naj vam hitro povem kaj se mi je zgodlo....se posebej tistim ko ste mi za vabila svetovale foto lauro ....
sem hodla gledat...pa prvo slika ni bla ok kao nobene kvalitete,tak da bi jo mogla tja nest pa slikat...
drugo nimajo NIC LEPIH VABIL ker sem si drugace zamislila...pa se tretje rada bi dala na vabilo pa kuverto tiskat isto pisavo...pa mi gospa sefica rece kaj ti se krstim otroka...aja pa hudo drago bi blo...sem rekla vi siromaki se z mene nebote norca delali pa sem sla vabila drugam narocit kjer vse kar sva si zamislila stima pa 38€  stane user posted image user posted image user posted image user posted image
jao e kaki odnos te je to mislim neuser posted image user posted image samo tako bojo hitro propali ker slab glas seže v deveto vasuser posted image user posted image user posted image pa še dragi souser posted image user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
9.3.2009 14:56:28   
tatly
joj kak sem jaz danes hmaja bi mogla pucat pa se mi ne da

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu violeta*)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
9.3.2009 15:02:58   
TinaV*
ne govori tatly user posted image user posted image user posted image meni tudi ni pa se ati nama zaj odide tak da sma same...spet user posted image

mi smo pa danes 5 mesecev stari user posted image user posted image user posted image
kak gre cajt joooj

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
9.3.2009 15:04:33   
TinaV*
violeta cula sem da ze tak nimajo nekaj strank...zaj pa bom vsem okoli pivedala pa bodo se manj dela meli....
moj pa mi je ze reko da se bo oglaso tam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
je reko da je to zalitev in da bi jo lahko tozit sla....user posted image user posted image user posted image user posted image jaz pa bom rajsi okoli povedala pa bo mela se manj dela kot ga ma pa definitivno nikdar vec tja ne grem user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
9.3.2009 15:06:34   
violeta*

violeta cula sem da ze tak nimajo nekaj strank...zaj pa bom vsem okoli pivedala pa bodo se manj dela meli....
moj pa mi je ze reko da se bo oglaso tam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
je reko da je to zalitev in da bi jo lahko tozit sla....user posted image user posted image user posted image user posted image jaz pa bom rajsi okoli povedala pa bo mela se manj dela kot ga ma pa definitivno nikdar vec tja ne grem user posted image

hehheehh čisto pravuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa čestitke za 5 mesecevuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
9.3.2009 15:08:34   
tatly
larisa vse naj naj za 5 mini rojstni danuser posted image user posted image
enim se pa full dopade ta laura,nevem kaj pa ce je mela ona tudi slab dan

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu violeta*)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
9.3.2009 15:08:39   
kayica24
na hitro punce....

Utrujena sem kot hudič...Nevem kdaj bom prišla k sebi..Drgač pa se cartamo..Mala je tak sladka...Res najlepša...Sem dal par slikic gor...Moj bo itak jezen če zve,ker ni za take fore...ampak tak lepega otrokeca moram pokazatuser posted image

Ena me je spraševala po posteljnini...Kupili smo jo v Svilanitu na Pt..Majo še v roza...

To bo zaenkrat vse....Grem podočnjake dol zbijatuser posted image user posted image user posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
9.3.2009 15:15:07   
tatly
marinela je res sladka kot cukeruser posted image user posted image moja je tudi tako lunico dobla

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
9.3.2009 15:40:39   
trezika

pozdravlejene

js ti laure sigurno nisem svetovala kr imam sama slabe izkušnje od tam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?