|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 1. del
9.3.2009 19:27:48   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: buči

IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Buci... ce je Sefla obljubila svinjarije na zaru... jo kar spomni... se men jih ni... user posted image  user posted image  user posted image   

Ja, to je poleti v KAvalu obljubljala, ampak saj veš ... No, jaz sem vedno za pekanac, tako da le povej, kdaj ste doma, pri nas načrtujemo še ta mesec otvorit sezono pečenja in dat klopco na vrt ... komaj čakam! Toplo valjeni!

A ti bos tud mela kulinaricno ekskurzijo po SLO... user posted image  user posted image  user posted image

Kam je ze sel tvoj... da ga se ni doma user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 676
9.3.2009 19:57:29   
Blacky*

joj, drage moje, tale ponedeljek mene ubija, ker vem, da je jutri torek, moj najbolj noro napored dan! Aljaž in Tilen sta na čase huje kot pes in mačka, zdajle sta pa prava cukra. Tilen je celo pobožal Aljaža in se mu pustil objeti, potem sta se pa valala po tleh in smejala! user posted image  Zdaj pa upam, da staknemo norice, ki so v vrtcu na pohodu. Samo, da ne bodo poleti!

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 677
9.3.2009 19:57:56   
dolenjka
Bučmanka, jaz sem predlagala družinsko srečanje na našem hribu, kjer imejo odlične svinjarije z žara, pa tudi nekaj igral za naše user posted image  in če spodaj parkiraš še fajn sprehod za naše ritke user posted image  Lahko se zmenimo za konec maja ali pa začetek junija, ko nas še ne bo veliko na morju, bo pa že prijetno toplo, samo bo treba pohitet, ker takrat je na hribu kar gužva, ker so take in drugačne zaključene družbe že kar redni gostje, tako da če ste za povejte, da se naredi seznam in rezervira termin in plac user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 678
9.3.2009 19:59:28   
Blacky*

IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Buči - a ti si pa želiš norice user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ja, raje zdaj, kot pa da jih fašemo poleti, ker itak, da jih ne bosta oba istočasno, pa 2 do 3 tedne je ikubacijska, torej smo lahko dobri tudi do 2 meseca. to bi pa pomenilo konec dopusta, pa itak gremo vedno le za max. 10 dni na morje. Tega pa res ne bi rada "zamudila",, ker rabim jaz morje, moja otroka pa tudi. no mlekarnarju je vseeno, ker ne mara pakirat ... ne, raje jih imam zdaj, kot pa ko bo vroče, pa se mulci potijo, jih še bolj srbi. Pa Aljaž gre začetek junija z vtrcem na kmetijo ... zdaj bi bilo idealno. Tilen je že dovolj velik ... Itak bodo spet šele žez 2 leti ... Prihajajo v intervalih ... Sem čudna?!?user posted image user posted image user posted image

jaz te čisto razumem in bi isto razmišljala user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 679
9.3.2009 20:00:45   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Bučmanka, jaz sem predlagala družinsko srečanje na našem hribu, kjer imejo odlične svinjarije z žara, pa tudi nekaj igral za naše user posted image  in če spodaj parkiraš še fajn sprehod za naše ritke user posted image  Lahko se zmenimo za konec maja ali pa začetek junija, ko nas še ne bo veliko na morju, bo pa že prijetno toplo, samo bo treba pohitet, ker takrat je na hribu kar gužva, ker so take in drugačne zaključene družbe že kar redni gostje, tako da če ste za povejte, da se naredi seznam in rezervira termin in plac user posted image

mi smo za user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 680
9.3.2009 20:04:15   
Blacky*

o kako lepo... mi smo za user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 681
9.3.2009 20:10:44   
Blacky*
čeeeeeeeeeer,

sem prvo pokomentirala, zdaj pa raport... smo bili pri P, seveda se je prej dragi skregal s sestro da je sploh dobil uro, nato govoril z zdravnico in zahteval da se naredi ne samo pregled ampak tudi krvne teste... in zdaj smo doma... Val ima HB virozo... zdaj razsajajo take s črevesnimi težavami, zato kaka tako kot pač kaka in ima tudi krčke, zato ponoči joka... smo dali kri in vodo... spet bomo nekaj dni doma, nato pa upamo da končno vrtec

je pa danes naš škrat že bolje, mi ja kar lažje user posted image

za vse bolančke pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 682
9.3.2009 20:11:28   
dolenjka
Vidim da se že fočkate user posted image  No, kak datum je pa predlog? Mi 4je lahko po 21.5. user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 683
9.3.2009 20:13:42   
ella79

Vidim da se že fočkate user posted image  No, kak datum je pa predlog? Mi 4je lahko po 21.5. user posted image

vikend 30. ali pa 31.5. mogoće user posted image men je vseeno al sobota al nedelja

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 684
9.3.2009 20:14:25   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

vikend 30. ali pa 31.5. mogoće user posted image men je vseeno al sobota al nedelja

lahko 31.5., da proslavimo tvojo obletnico z RR-jem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 685
9.3.2009 20:22:34   
bamby

Evo, bamby, samo zate II. del! user posted image

user posted image user posted image user posted image   hvala ti!!!! Mi bi tudi že zdaj norice imeli!!!!

dolenjka, kaj konec maja pridete spet za daljši - redni čas v SLO?

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 686
9.3.2009 20:23:25   
dolenjka

lahko 31.5., da proslavimo tvojo obletnico z RR-jem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedi 5 user posted image  user posted image  user posted image  Jaz sem za user posted image  user posted image  user posted image  Pa še mal pred tem imamo praznik - 25. maj user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 687
9.3.2009 20:24:05   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Evo, bamby, samo zate II. del! user posted image

user posted image user posted image user posted image   hvala ti!!!! Mi bi tudi že zdaj norice imeli!!!!

dolenjka, kaj konec maja pridete spet za daljši - redni čas v SLO?

da draga, najprej dopust, potem bolniška in nato porodniška user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 688
9.3.2009 20:27:18   
MetiLu
Čeeeer!

Jest pa končno uživam v novem počivalniku in je zakonnnnnnnnnnnnnnnnnn user posted image  janez že spi, lubek pa sam zaseda sedežno in je čist hepi user posted image  oba pa zdej čaka še ab rocket user posted image

Mi smo tud prec za srečanje user posted image  sam povejte termin user posted image

Stipe user posted image  da Tara že umetnije domov nosi user posted image  to je edina stvar ki jo pogrešam v privat varstvu, da ni kakšnega "učnega programa" user posted image

Buči jaz te tud zastopim, sam se vseeno še kar izogibam raznim okužbam, kolikor se le da ... sej nas pomoje vse te kalvarije čakajo na jesen, ko/če bo šel v vrtec user posted image  user posted image   No, zaenkrat je krasno da je zdrav user posted image

Grem mal trebušnih narest, , dones sem spet v Mc donaldsu jedla user posted image  sva imela z Janezom kar pestro popoldne, sva bila v šopingu in je Janez dobil nove spomladanske čevlje, ker so mu te že ful prevroči user posted image  tko da je zdej ponosni lastnik Cicibanovih softy mokasinčkov in je cel frajer user posted image  (k sreči sem imela še darilni bon, ker sicer bi bla moja denarnica spet čist izsušena user posted image )... No, pa še darilo za mojo mamiko, ki ima pojutrijšnjem rojstni dan, sva šla kupit user posted image  no tko, zdej vidte, da zadnje dni samo zapravljam user posted image  user posted image  sej se bo nehalo user posted image

Lep večer, grem pod tuš ...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 689
9.3.2009 20:39:08   
Februarka08
Čer.

Jaz sem zbitauser posted image trebuh me je začel noro bolet ko sem domov prišla in zdej vsa napihnjena tukaj sedim. Večerja me danes ni čakala, no saj bolje tako... tiščijo me hlače v službi (uniformauser posted image ) in ne vem kaj narest... bom mogla ene user posted image iste barve nekje dobit, pa naj me vsi postrani gledajo če hočejo, jaz ne morm več takole sedet!user posted image

Mi 4je se tud pofočkamouser posted image upam da kaj ne pride vmesuser posted image user posted image

Lep večer!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 690
9.3.2009 20:47:40   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

no tko, zdej vidte, da zadnje dni samo zapravljam user posted image  user posted image   

Bi se čudili v primeru, če ne bi zapravljala glede na izkušnje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 691
9.3.2009 20:56:36   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: bamby

IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

no tko, zdej vidte, da zadnje dni samo zapravljam user posted image  user posted image   

Bi se čudili v primeru, če ne bi zapravljala glede na izkušnje user posted image user posted image user posted image

o Bamby, hvala za tale trd pristanek user posted image user posted image user posted image  jah kaj čem, je pomlad, pa me spet meče user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 692
9.3.2009 20:58:10   
blaža
Čer!user posted image

Blaž končno spi. popoldne je zakuhal na 40,3 in smo ga namakali, pa Voltaren svečko dali.user posted image

pol ko mu je pa voltaren prijel, je bil pa kot rožica. je klepetal in bi naj šel ob 19ih kot ponaadi spat, pa je tolko klepetal in se režal, kot da bi dobil kako poživilouser posted image In pol je šel spat komaj dej, ko je spil še antibiotik.

No tako je to. Komaj čakam, da prime antibiotik, da popusti ta vročina. po moje da bo še kar pestra ta nočka.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 693
9.3.2009 20:59:53   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Čer!user posted image

Blaž končno spi. popoldne je zakuhal na 40,3 in smo ga namakali, pa Voltaren svečko dali.user posted image

pol ko mu je pa voltaren prijel, je bil pa kot rožica. je klepetal in bi naj šel ob 19ih kot ponaadi spat, pa je tolko klepetal in se režal, kot da bi dobil kako poživilouser posted image In pol je šel spat komaj dej, ko je spil še antibiotik.

No tako je to. Komaj čakam, da prime antibiotik, da popusti ta vročina. po moje da bo še kar pestra ta nočka.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vrtec... ne moreš verjet...

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 694
9.3.2009 21:03:43   
ella79

Čer!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 695
9.3.2009 21:04:45   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

Čer!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vrtec... ne moreš verjet...

hvala, me veseli, da je Val boljši.user posted image

ja vrtec, kaj pa drugega. Ko lezejo vse povsod, pa ližejo vse igračke po vrsti, pa si kihajo in kašljajo v obraz,... pol je pa tako.

Mi je ful žal, da so bli potrebni antibiotiki. Če bi ga čuvala moja mama, sigurno ne bi fasal tega.user posted image na žalost je predaleč, če ne bi mi ga z veseljem. user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 696
9.3.2009 21:05:01   
dolenjka
Ojoj Blaža, tole je bila pa res huda vročina user posted image  Upam, da boste kmalu zdravi user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 697
9.3.2009 21:05:15   
blaža

Čer!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala ellauser posted image

Steve Jobs

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 698
9.3.2009 21:06:54   
blaža

Ojoj Blaža, tole je bila pa res huda vročina user posted image  Upam, da boste kmalu zdravi user posted image

ja sej takoj poštekala, da je bla 39,7 previsoka in sem ga takoj pobasala pa k zdravniku, ki če ne sem bla zmenjena šele za jutri, ma se mi je zdelo, da ne bo ok. In je pol še bolj zakuhal v Zd in je tam dobil voltaren svečko.

No še dobro, da sem takoj šla, da je dobil antibiotike, da se ne bi do jutri revček matral.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 699
9.3.2009 21:15:57   
blaža
Nočko, grem zdej, še malo pred tv, pa spat.

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...
Pravljice zdravijo otroke in odrasle
Pravljice delujejo na otrokovo podzavest, so neke vrste simbolni jezik, saj otrok prek njih projicira svoja notranja obč...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?