lenika83
|
Dober večer! Da vas malo pozdravim. Vidim da ste včeraj in danes kar načvekale. Dobrodošle vse nove. Če bo šlo tako naprej, se nas bo hitro nabralo 100. Sem pa včeraj in danes popolnoma brez energije. Se mi zdi, da se komaj prepričam, da se s kavča vstanem. Pa nekaj mi je zdaj dva dni že slabo. Se mi je začel tale 7 teden, ko je očitno poln nosečniških znakov Ko bom se uspela malo spravit k sebi bom spet prilepila nov seznamček in upam, da vse nove ne bodo hude, če bo treba mičkeno počakati. Seveda ga pa lahko tudi katera druga uredi Da ne bo katera mislila, da je to kaka moja izključna pravica Počasi končno tudi jaz odštevam dneve do prvega pregleda, ki ga imam v ponedeljek. Moram še edino potuhtat kako bom pobegnila iz službe, ker mi je šla sodelavka na bolniško in ne moram imeti cel dan prosto. Še sreča, da imam pregled komaj ob dveh, bom lažje zbežala. Opažam, da mi nikakor ne uspe bit kratka Pa skoraj sem pozabila še to... Vidim, da imate nekatere že kar lepe nosečniške bušije, sem skoraj malo fauš Jaz imam malo zaloge še od prej in se mi še nič ne pozna. Zjutraj je celo bolj raven kot prej, zvečer se edino malo napihne, ampak ni šans, da bi kdao opazil. Sicer se že veselim trebuščka, samo je pa bolj komot tako, ko še ni treba razmišljati o nosečniških hlačah No, tako izgleda, ko samo na kraktko pozdravim, ker se zanič počutim Lep večer!
|