Pšemek
|
Dobro jutro! Mi smo danes spali kot ponavadi, zdaj se pa že nekaj časa pridno igra. IZVIRNO SPOROČILO: valla. Ob tem sem se spomnila... punce, a se zavedate, da smo že na polovici porodniške??? Joj, groza, kmalu bo treba nazaj v službo.... Jaz se tolažim s tem, da bomo, ko pridemo nazaj v službo, imele še cel mesec dopusta za koristit IZVIRNO SPOROČILO: Dream Lupinica dejte mi povedat, če je že kateri prerasel lupinico in bo treba kupit avto sedež? Matic ima tako dolge noge, da ima že sedaj naslonjene na naslonjalo sedeža v avtu, kar me precej moti. Pa kaj boste sploh kupile? Je tolk različnih proizvajalcev, pa se mi sploh ne sanja, kateri so OK in cenovno dokaj normalni. Ne vem, ali bo do maja, ko gremo na počitnice na morje, lupinica sploh še zdržala. Prerastla je moja še ni (HB), sem pa že razmišljala, kaj bi kupili. Verjetno Romer King Plus ali Maxi Cosi Tobi. Sta med najvarnejšimi, temu primerna pa je tudi cena . Samo dam rajši malo več denarja, pa da je res varna notri! Čakam na kakšno akcijo, če pa prej ne bo nobene, ga bomo pa v Avstriji nabavili. Gremo konec aprila v MS, pa bomo še do Gradza skočili.