|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Quinny Speedy-za novorojenčka??
22.4.2009 12:12:30   
Čebelica27
Ojla...

Nebo, hvala lepa,resnično mi je tako zelo pomagalo to tvoje vprašanje, ker namreč sem jaz tudi v dilemi...in nisem vedela ne kateri voziček, ne to, ali košara ali ne :) (rodila bom konec julija) tako da res hvala vsem, ki ste kaj napisale na to temo, predvsem tebi nebo :)

ps: in za kakšen voziček si se sedaj odločila nebo? Če ni skrivnost seveda....

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Quinny Speedy-za novorojenčka??
23.4.2009 20:22:14   
Lianna
Jaz ti Speedy-ja ne priporočam. Vozičkam zdaj že nekaj časa z njim in ima kar veliko pomankljivosti. Npr. naklon se ne spusti čisto dol. Potem se tudi ne dvigne čisto gor, tako da otrok ne more lepo sedet. Mi smo sedaj to rešili, da so nekak trakce drugače speli. Potem 9m star otrok kar pleše v njem. Sploh ne more lepo sedet. Meni se ne zdi udoben. Strehica je tudi smotana, ker je kratka, tako da otroku sonce v glavo sveti. Se pa res dobro vozi, kolesa so fajn, košara dovolj velika.

(odgovor članu Čebelica27)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Quinny Speedy-za novorojenčka??
27.4.2009 16:19:52   
Ryssa
Meni se pa speedi ne zdi tako napačen. Za novorojenčka pa obvezno košaro, si niti ne predstavljam, da bi ga dala kar v športni del. Nas zaenkrat nič ne moti to, da naslon ne gre čisto dol oz. gor. Vozi se pa krasno po vseh terenih. Dobra lastnost speedija je to, da je velik sedež in je udoben za večje otroke, niso stisnjeni notri.

Tudi jaz sem pred porodom razmišljala o tem, da bi imela samo športni del in nič košare (ne glede na znamko vozička) in hvalabogu sem se odločila za košaro. Novorojenček se mi zdi, da sodi v košaro. Naš je tudi notri čez dan spal v košari, da sem ga imela ves čas zraven sebe. Res priporočam košaro, za quinny-a lahko kupiš rabljeno za polovično ceno, ker to se res ne obrabi. Bil je pa naš 4 mesece v košari pa bi bil še dlje, če ne bi bil tako velik.



(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kakšne so babice v slovenskih porodnišnicah?
Ob svetovnem dnevu babic smo Ringarajine mamice povprašali, kakšne so njihove izkušnje z babicami in porodom. Z vami del...




Dostava 2.
nada56

Kateri dan vam najbolj ustreza za dostavo?

med delovnim tednom (54%)

tudi sobota (25%)

vse dni v letu (21%)


Število vseh glasov: 161

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!