mbd0411
|
Jutro Se mi zdi,da že ves teden ne spim.Danes sem vstala kot mesečna pa še vrtelo se mi je.Čisto sem že . Nikec ne more spat in ne more.Še hropi pa ti vpihi na 4 ure,zdaj na 6 ur.Končno je začel izkašljevat,to pa pomeni kašelj....non stop,pa bruhanje od kašlja,pa ne more met dude ,ker kašlja,pa ležat mu ne paše,spat ne more,ne tako ne drugače .V glavnem prebedimo noč in bomo tudi dan kakor zgleda. Že včeraj me je Red bull gor držal,danes bo pa isto HB,da to obstaja,ker sem imela energije čez dan .Tale kava,ki jo zdaj pijem ni nič on nič. Jolly,tvoj ubožček,pa zobki...Daj mu sirup proti bolečinam.Boš vidla,da bo pomagal.Ti geli samo malo omrtvijo,potem je pa isto.Pa čez dan naj grize trša grizala,po možnosti s hladnim gelom.Pa saj to že verjetno ima. Lovely,saj bo minilo.Kako zanimivo,da takole majhen otoček,pa že zna pokazati na svoj način kaj ga boli oz kaj mu ne odgovarja.Hladne obkladke ji dajaj pa bo. Sej bomo preživele. Danes se lepo imejte.Pa virusv se pazite.Tile naši jih hitro pokasirajo. Pa tooolk ste načvekale,da sem kar površno prebrala,mi oči kar skupaj lezejo,če berem.