detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja ej, neki sem gledala glede urejanja stalnega in začasnega prebivališča...res ne vem kaj naja naredim...jaz bi rada, da je otrok napisan na mene (ne vem kako se temu drugače reče, da sem zakonit zastopnik lai ne vem kako)...ampak je problem, ker imam jaz stalni naslov drugje kot pa moj dragi...pri dragemu imam začsnega...zdaj pa ne vem, če imam jaz lahko otroka napisanega na sebe pa bova imela različne naslove...že zadnjič sem tu spraševala sam sem dobila različne odg. moram v pon. poklicat na matični urad...ali kje mi bodo to najbolje vedeli povedat??? ja pomoje bojo tam naj bolj vedeli ali pa na občini.To je pa res smotano k ne veš potem pa zveš od večih pa različno,nasjbolje je da se res sam prepričaš in si najbolj ziher ja, itak...sicer pa sem razmišljala, če drugo ne, si pa bom spremenila stalno prebivališče...ker itak potni list ti dopušča, da se 1x vpiše nov naslov brez tega, da bi ti izdali novega, zzzs kartico imam itak na nov naslov že naspiano (sam dam, da je zdaj to stalno preb. in ne več začasno) pol pa je še davčna...na banki pa to itak uredim...pol pa mi itak potni čez 2-3 leta preteče pa bom vzela osebno izkaznico...in upam, da se bova do takrat že poročila...vse je fajn...sam to, da je en tu prijavljen drugi tam...pol pa ne vem kaj naj z otrokom naredim jaz pa želim, da je otrok napisan na mene.... ja sej to je to dokler si še sam še gre k je pa otrok je pa problem.No pa saj boš uredila tko k je prav,otrok bo tko pisan na tisti naslov k si ti in po moje ti bojo znali svetovat in povedat kako je. Ja poroka bo pa tudi sledila ,mogoče še prej kot si misliš ja, to pa je res...malo me moti to, da bo vsak imel drug naslov itd...in glih razmišljam, da bom taščo in tasta (stanovanje je še vedno v njuni lasti) prosila, da mi dovolita za stalno prebivališče pa bom šla v sredo to porihtat...sam moram vpr. kaj bo moj rekel...sicer pa moram vpr. kaj mi bodo na krajevnem /matičnem uradu rekli, kako je kaj s tem...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|