detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: zupancdam pa ti presneti hemeroidi so se mi pojavl spet, ko sem Laro rodila, sem jih glih par dni prej staknala, da je ja bilo še slabše, ko sem bila še šivana-ne vem kako to, mogoče zao, ker hodim 5x na dan na v potrebo pa še en problem imam, tako me obliva toplota, da bom znorela, kr kuha me, a katero drugo tudi, imam take vale vročine jaz pa sem že nekaj časa nazaj opazila kri...pa se sploh ne napihujem ali bilo kaj pač grem ko je potreba...pa to se mi je pred nosečnostjo tudi dogajalo...vem, da bi mi blo teba mal ušesa navit, ampak jaz le čakam in ne grem k zdravniku...ko sem to rekla dragemu, sem mu dvignila pritisk sem mislila, da me bo nesel k zdravniku...malo me je strah, ker se je mojemu sosedu isto dogajalo pol pa je imel raka na debelem črevesju...saj vem, da ni nujno da je takoj nekaj narobe, ampak vseeno bi morala mal pamet vklopit pa se it pokazat, a ne tudi mene poliva vročina...včasih me je tako vroče, da bi zunaj kar naga letala...mojega pa mrzlo...ponavadi je glih kontra...najhujše pa je,ko sem kje pa sem vsa mokra pol pa greš ven zunaj pa piha... ja jaz na polno perem in jutri in v torek imam še generalno čiščenje vsega pa še posteljnino uperem, pol pa sem se odločila, da dam do poroda vse od sebe in obiščem junonco, pa še sončka enkrat, da mal počvekamo
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|