Češnca
|
Dan! Punce men se skoz spi... Pa sej je fajn, da zvečer dol padem, ampak čez dan se pa še vedno vlečem kt megla. Verjetno zato, ker se ponoči skoz zbujam, al kaj? Čudno, nikol nism bla tak zaspanc! Joooj, kapica te čist razumem, da se ti ne da vstajat! Kako kaj bubančki? Včeri sem se ful nasmejala Ažeju, je vpil za vsako žensko "Dan, teta, DAAAAN!" Pol sm mela pa enga fanta na inštrukcijah (ne rabi pomoči, to je zato, da več in zahtevneje dela), Anžej ga ma ful rad in je hotu zraven sedet. "Jan bele, Jan bele..." je 100 x ponovu, pol sm pa rekla, naj ga sam posluša in se je zazru vanj in ga "intenzivno" poslušu, kt da vse razume. Pajac! tejči se zgodi taka zamenjava, priznam, tudi meni... Ajvy hvala za pohvalo. Sej sm razumela, sam s primanjkljajem kil se pač ne morem pohvalit... Bom pol nadoknadla! Ene babice ni blo, je bla v čet. neki v bolnici (voda v pljučih), ta druga je pa itak poskočnejša od svoje hčerke (beri moje tašče). Bom zaupala seznam imen, veš da, a sm jst lohk kdaj tih?!? Kako ste pa vi kaj? Fajn, da si ti že boljša! Kako je pa Tarjica? corfu mene že ful skrbi... Kako ste??? Oglasi se kaj.