murkica
|
Sem mogla nekaj napisat, da nas spet spravim nazaj na prvo stran . Jaz sem danes v službi in mi je tako slabo, da je joj. Sem se zjutraj odpeljala do pekarne, da bom takoj nekaj pojedla, ampak tokrat to ninič pomagalo. Zdej samo upam, da slabost mine preden bodo vsi prišli v službo, ker potem bodo itak postali sumničavi in bodo takoj imeli tisoč in eno vprašanje. Jaz resnično upam, da se bodo slabosti po treh mesecih prenehale, vsaj tako sem prebrala, ker jaz ne vem kako bo, da se bom vsako jutro počutila kot da ničesar ne bom obdržala v sebi. Tako kot vsak dan sem tudi danes šla dvakrat na straišče, ampak je vsaj spanec postal spet bolj kvaliteten. Danes se bom verjetno po službi kar malo zleknila v posteljo, ker drugače ne bom zmogla do večera . No ampak sej ni važno, če se trenutno slabo počutim, važno je to, da novembra dobimo v roke zdravega . Za vse ostalo pa bom že potrpela. Bodite vse lepo, seveda pa še posebaj pestke za tiste, ki imajo danes pregled!!!!