Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dream IZVIRNO SPOROČILO: valla. dream, pri nas tudi ne pride sama od sebe. Če jo rabiš, da ti svetuje pri uvajanju GH, kar pokliči patronažno službo, pa reč naj pride. Ne, ne, ne rabim je. Samo zanimalo me je, kako je možno, da je Slovenija takomajhna, pa so kljub temu tako velike razlike med posameznimi kraji. Pri nas recimo ima pravico priti 7x, če želiš oz. če jo potrebuješ, ampak to je mišljeno na začetku, ko se še privajaš na Se parvi prvi obisk je posvet, potem naprej pa čiščenje popka in kopanje. O kakšnem nadaljnjem svetovanju glede cepljenja, uvajanja GH ali karkoli drugega se pri nas sploh ni govorilo. Res je zanimivo tole... Potem se pa sprašujemo, zakaj za vr5aga plačujemo zavaronje, če nimamo nič od tega... ja, verjetno je odvisno od ene do druge osebe - patronažne mislim...pri nas je tudi tako, da se kaj silila ni, niti na začetku. Je pa rekla, naj jo pokličem, če karkoli rabim in naj jo pokličem, da pride preden bomo začeli z GH. cepljenja ni omenjala. Pa sem jo recimo klicala, ko sem bila zaskrbljena ko je bil čist mozoljast po glavici....saj se spomnite tistega obdobja, ko se je čistila koža - pa me je pomirila....pa tehtnico nam je 1x preko vikenda pustila, da smo novorojenčka tehtali pred in po obroku...v glavnem, jaz sem zadovoljna.
|