Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

! Tudi mene lahko vpišete na seznam in sicer bom postala mami okrog 20.11. Doma imam že eno zlato punčko. Prvi pregled imam šele 21.4. Meni se zdi to nekam pozno. Znakov skorajda nimam razen malo bolečih prsi in napihnjenega trebuščka ter tisti znak, ki ga imamo praktično vse - eno samo VESELJE:)))
Mi je super tako,da cez dan lahko kaj naredim. Da so pa zdaj od 6ih pa do 11ih taksne slabosti,da sem celi cas na WC-ju pa sploh ne bom omenjala
Vceraj popoldne sem spala 3ure in sem sla ob 21,30 nazaj spat. In sem se danes zbudila komaj ob 9ih
Utrujenost pa se pri meni ponavadi kaže zvečer. in sicer ko pridem v posteljo, zaspim v 5ih minutah in sploh nisem sposobna gledati televizije, ker zraven takoj zadrnjoham.
Nončika (? ) (2.
) 16.04 14.04
:
:
.
Pa saj je menda še čas za to...
. Ampak za
sem pripravljena potrpet.