pokica_
|
Evo frizurca popedenana! Sem kot Saška Einsiedler Sem že mela ornk narastek in sem se mogla že poštrihat pod mus, me je že moj vsak dan tako čukasto gledal . Pa mi včeraj v trgovini izjavi: kaj ti imaš že tud sive lase? No, danes jih nimam več. Jaz sem že tudi kar nekaj let na blond barvi, mi vsi pravjo, da se mi druga sploh nebi pasala, pa sprobala sem že od rjave do črne, pa nobena ni tako usekala kot blond! Pa še mojmu se blondinke najbolj dopadejo, kaj čem pol druga! Da me nebo slučajno kdaj zamenjal, pa moram bit blond . Ja, imam že vse lahko rečem; voziček, košaro za voziček, lupinico, previjalno, posteljko, ležalnik-gugalnik, otroški babyfon z senzorjem dihanja, par detajlev za otr. sobo, cotik imam nakupljenih že ogromno, pa še dobim jih menda danes nekaj , kozmetiko in vse za higieno in zase imam pa že tudi. Res je že vse nabavljeno, sam še našega čakamo. Je pa bil en ogromen zalogaj evrčkov, ko je šel za ,....ampak ni mi žal, ker komi čakam da vidim to malo bitjece. Nč, jst grem pa zdaj narezek prpravljat, dobim obiske polej....mogoče še kaj pokukam gor!
< Sporočilo je popravil pokica_ -- 21.3.2009 13:43:14 >