Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

ali kej drugega ?
je pa prav nesramna! Da je spet prišla pa sploh je povable niste!!
imela tudi 75B, med dojenjem 75E (!!!) - katastrofa. Po končanem dojenju pa je vse spahnelo na slabo B, preveč kože in nič kaj super občutek. Zdaj, ko sem spet
, enga pujska, k je čist in ga lahko peleš ven na sprehod
, eno
s katero se lahko igraš med kopanjem in eno
, da čim preje mine
1=
KMALU BOM TVOJ MAMICA MOJA
in držim pestke, da bo april TA PRAV mesec !!
....nimam pojma kaj se dogaja...verjetno se mi že blede od prevelike želje...4.4.jo NE pričakujem...meni pa tako dela po jajčnikih (menda), da je noro...verjetno je spet lažen optimizem...
...tiste pupe, ki pa urejate vse te možne seznamčke pa itak KAPO DOL PRED VAMI....
in potem vse jovo na novo...kot sem ti že napisala...ne obupajta...bo že...pa če greta v najem...ja pa kaj...nikdar ne veš zakaj je to dobro...verjemi...VSAKA STVAR SE ZGODI Z RAZLOGOM...PA POGUMNO....
. Me pa nekaj zelo čudi ob prebiranju ... ko še zmeraj upate na
in vas pestijo razne bolečine pijete lekadol. Vem, da naj ne bi bil škodljiv vendar meni na kraj pameti ne bi padlo, da bi pila tablete. Prvi tedni so najpomembnejši za