Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Tudi najin favorit, že parkiran doma. Če ga še nimate kupljenega, si poglej
, no če seveda veš. ker skupaj kompletek voziček + košara je 500, pa lupinca 150 in je skupaj 650, kar je še vedno 100 eur manj kot pri nas :) pa dej, k sm bl tko z nemščino, mogoče veš, če je v kompletu tud dežnik, zaščita pred dežjem in pumpa? a sta tuki kupovala? veš, so me kr prstki zasrbel, ker tolk komi čakam na shopping
- katera nosečnost je pri tebi
-kolk otrok že imaš doma, pustmo to, da imaš enega v bušiju)...vsekakor so tako za preglede kot za NS ali morfologijo bistveni prihajajoči datumi, tisto kar je že bilo, je pač bilo....
. me zanima če je pri nas in tam vse isto, da vem pol če se splača
, NS 2,2, tveganje pa 1:888. Pri prejšnjem otročku dve leti nazaj pa pa je bila NS 2,0, tveganje pa 1:3186....hmmm kaj vem čemu taka razlika.
....tveganje je bilo dejansko 1:2900, z DHT testom pa se mi je zmanjšalo na 1:10700
.
.Imela sem dva ultra zvoka in z
ustane zgodaj zjutraj,pa kavico moram skuhat,pa pripravit mu za jest,sej veste kaksni so moski,brez zensk nic ne bo.
No jaz tudi ze kavico pijem,pa je ne bi zamudila za nic na svetu!!!aja vila malina ali soncica,sedaj sem zvedela ravnokar,da imam 4.5 sam pregled za morfologijo,moram pa drugam poklicat,ti bom pa tocni datum se sporocila.A veste kaj mi je bilo vceraj najbolj smesno,no pa tudi bolj zalostno
po eni strani sem vesela po drugi strani pa nisem navajena ostati brez dela.Soncica res je grdo vrema ampak mi si ga bomo na forumu polepsali,da bo spet soncek.
Še dva dni, v petek imam pa dopust
ampak že v naprej vem, da takrat ne bom mogla spat, ker je to kot zakleto. Takrat, ko bi lahko spal, ne moreš