mimi30
|
snikolina res je pravi cukrček. Tole so pa kar laski za ornk sušit po kopanju . Nejc še kar spi, Špela se je zbudila takoj, ko sem jo odložila. Prišla je moja mami in jo je ravno odpeljala na sprehod...sam, da zaspi, ker je že čist hin. HB je končno sonček in ne piha tako kot včeraj. Včeraj smo se komaj vsi skupaj pripravili za ven in ugotovimo, da nimamo vozička... pol pa v sling.... malo na vrt in je pihalo k ... smo po pol ure kr nazaj not skliznal. Ja, danes je polna luna. Tako, da dva-tri dni prej in tolko po tem so sitke, potem pa je itak prazna luna bliz in možnost, da se vse ponovi . Včeraj smo jo tudi po rokah nosili, da je malo zadremala...se približam mreži, da jo odložim in že odpre očke...al pa mi jo uspe odložit in par minut spi, se Nejc nekaj zadere in spet od začetka.... Uf Jannci pravi akrobati so , samo da uživajo . V Mb sem tudi zasledila, da je vadba mamic z dojenčki. Samo, da se malo pozdravimo in mogoče že naslednji teden gremo malo pogledat.... aja še Nejca moramo v vrtec dat, da bova dopoldan lahko šli. Zvezdica jaz jem čokolado že skoz in nima težav s pikicami. Od sadja zaenkrat še ne jem citrusov, probala sem že tudi kivi in je o.k., se mi zdi, da edino po grozdju ima malo težav. Kiara, 20-30min če se zamoti je pa že kar dosti. Pridna Krtekxx . Kaj sta danes ugotovili s patrovnažno? Upam, da je vse vredu in napreduje kot mora. Sem ravno prebrala, da je s težo vse o.k. Super. Tole zaganjanje v zize in jokanje zraven in neješčost jo bosta pa tudi minili. Zgeda, da pohiti in se naje da lahko potem okoli sebe opazuje in sledi dogajanjem. Če se odmakneta v drug prostor, tudi hiti in hitro odneha? Jaz sem pa začela trebušnjake delat . Prvi dan sem po 15-stih skor izdihnila, zdaj jih že z muko naredim dop. in pop. 20. Tudi Nejc z mano sodeluje . Se je vlegel na tla tri krat vsedel in vlegel nazaj in mi rekel: mamica tvoje vaje so pa res težke, ter šel v kuhinjo po plastenko z vodo .