Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Slabo se držim montignaca.
Količinsko mi gre, ampak me je nekaj začel želodec matrat zaradi živcev in se sploh ne morem v red spravit. Sem imela v sredo take krče v želodcu, da sem mislila, da me bo pobralo.

. Zadnje upanje mi je kolega, ki stoji v Zagrebu pred agencijo že od sedmih zjutraj in upam da dobi karte, če ne se bom
Danes moram po novo dozo in bom spet skaširala 20 eur.
po noč se je zbudu ob 1h in je mislu da bo "žural". Sm skor ****is fasala. Komaj sm ga, da je zaspal. Pol je pa vsake tolk kr brez veze začel jokat, spal in jokal. Pa sm sam mal zapela in je utihnil. Jst sm čist zmozgana dns. Se vid da je bla včeri črna luna.
tok bi spala. Komaj čakam, da gre prvo rundo spat, da grem tud jst. Čez vikend bom probla se kej na spat k bo moj doma, mu bom kr že dns povedala, da bo on ustajal. Kr v pondelk grem v šiht
, pol si bom pa drugo službo iskala, bližje domu pa še ta recesija bo mimo pa bo valda lažje kaj dobiti.
, vsem pa, ki rabite
ali
kmalu pride nazaj domov. Dela pa veliko napako - ampak itak je to "napaka" poštenih, pridnih delavcev... Tudi moj