|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Maxi Cosi Mura 4 ali Peg Perego GT3
27.3.2009 10:55:31   
@sun
Zdravo,
 
odločam se za nakup enega iz med teh dveh vozičkov, videla,vozila, zlagala itd… sem oba v BC in oba izpolnjujeta moje kriterije kakšen naj bi bil voziček, ampak se ne moremuser posted image in ne moremuser posted image odločiti  katerega naj kupim.
 
Pri Muri4 imama pomisleke glede velikosti sedeža, pri Gt3 pa glede velikosti zloženega vozička.
 
Zato vas prosim če mi lahko pomagate z vašimi izkušnjami s tema dvema vozičkoma.
 
 
LP
 
@sun
 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Maxi Cosi Mura 4 ali Peg Perego GT3
27.3.2009 11:00:54   
kajajaka
Če imaš vsaj srednje velik avto, vzame GT3- že zaradi položaja otroka- pri kalupastih sedežih lahko otroka ko zaspi samo nazaj nagleš in ima potem nogice navzgor, še vedno pa je v pokrčenem položaju. Pri GT3 pa lahko naslon spustiš in otrok leži skoraj na ravnem.

Pri Muri boš imela najbrž na začetku košaro, ampak verjemi, tudi 6 -12 mesečni otroci v vozičku (sedežu) še veliko spijo (po moje svež zrak- ker notri moja nič ne spiuser posted image ) in je pomembno, da je otroku udobno med spanjem.

Poleg tega imam 2 Peg Perega in sem super zadovoljna- Clasico je itak car med vozički (pravi terenc) PlikoP3 se pa zloži kot marela in ga tudi v svojega malega Clia z lahkoto spravim -v prtljažnik ali k sopotnikovemu sedežu (ko je zaradi nakupov prtljažnik poln).

(odgovor članu @sun)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Maxi Cosi Mura 4 ali Peg Perego GT3
27.3.2009 11:34:33   
piko12
Jaz imam GT3 in sem ful zadovoljna in bi ga kupila še enkrat. Košaro sem imela, ampak se da preživet tud brez. Ga pa zelo malokrat vozim okrog v avtu in tud živim v hiši tako da ga ne rabim nosit ne vem kolk. Otrok ima ful prostora, košara je tud velika, jaz ga vozim z eno roko, ker imam v drugi flexi za psa in ga brez težav obvladam. Se pa strinjam s predhodnico glede sedeža, ampak to pa itak vsaka mamica po svoje. Tak sedež ima še buzz pa stokke pa bugaboo in enim je to fajn, meni pač ne. Meni edina pomanjklivost teh kao terenskih vozičkov so gume in gumidefekti, ampak sem zelo hitro osvojila tud krpanje zračnic!:)

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Maxi Cosi Mura 4 ali Peg Perego GT3
27.3.2009 14:31:29   
lenca1
Zdaj mi pa res ni več nič jasno. Predhodnici razlagata o sedežu, ki je na Mura4 in naj bi bil tak kot pri Buzzu, Stokke-ju... kaj ni sedež pri Mura4 enak kot pri Mura3, ker sama sem si ogledovala Mura3 voziček in ima super sedež, ki se poleže v popolnoma vodoraven položaj in nogice nič ne štrlijo v luft kot pri Buzzuuser posted image  Naj prosim še katera uporabnica Mure4 razloži kako je s sedežem, da ne bo uporabnica, ki je odprla temo zmedena - jaz sm žeuser posted image

(odgovor članu @sun)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Maxi Cosi Mura 4 ali Peg Perego GT3
27.3.2009 19:45:14   
kajajaka
lenca zdaj si pa še mene zmedla... ampak sem šla pogledat in poglej- Mura4 ima kalupast sedež- se poleže, samo otrok je še vedno v sedečem položaju- če poležeš ima pa noge v luft... Sicer nekatere mamice pohvalijo take sedeže, ampak meni se zdi nenaraven- kot bi jaz dolgo sedela na avtobusu- ne moreš nog stegnit ali hrbta... v vozičku, kjer se naslonjalo poleže in podlaga postane skoraj ravna je ležišče bolj podobno "postelji".

user posted image

(odgovor članu lenca1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Maxi Cosi Mura 4 ali Peg Perego GT3
27.3.2009 20:16:51   
metka_zone
Toplo ti priporočam GT3. Mi smo ga sicer prodali,ampak gremo sedaj kmalu po novega, ker sem zopet user posted image . Sem bila pa kot uporabnica na vseh terenih izredno zadovoljna in tudi prostoren in fleksibilen je! Ne bo ti žal!

Lp

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Maxi Cosi Mura 4 ali Peg Perego GT3
27.3.2009 20:39:50   
lubchi
Sem zelo zadovoljna uporabnica Mure 4. Da razjasnim pojme: naslonjalo sedeža SE DA v vodoraven položaj brez sedala in nastane super udobno horizontalno ležišče za otrokca! Ne vem od kod vam take napačne informacije punce! Dajte se prej prepričat. Jaz priporočam Muro 4! Pa lp!

(odgovor članu metka_zone)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
27.3.2009 20:44:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kajajaka)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
27.3.2009 20:45:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lubchi)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Maxi Cosi Mura 4 ali Peg Perego GT3
27.3.2009 20:47:10   
lenca1
No, sedaj sem pa tudi sama preverila zadevo na njihovi uradni spletni strani in se tako prepričala, da se sedež res lahko spusti v vodoraven položaj (hrbtni del se spusti in ko otroček leži v športnem delu nogice ne štrlijo ven). Bila sem že tudi prej skoraj prepričana , da pa že ne more biti takšna razlika v sedežu med MC3 in MC4. Sedež je identičen, le ogrodje se razlikuje oz. št. koles. Če bi kupovala voziček še 1x bi se vsekakor odločila za MC (no mogoče ga pa nabavmo za 2.otročka - sam ga mormo tud mi še naročit user posted image )!

< Sporočilo je popravil lenca1 -- 27.3.2009 20:51:12 >

(odgovor članu @sun)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Maxi Cosi Mura 4 ali Peg Perego GT3
27.3.2009 20:55:52   
lubchi
Tudi naslonjalo za noge ima. Pa sedež je možno obrniti proti sebi ali vstran. V glavnem en kup dobrih karakteristik. Tudi mi ga uporabljamo za drugega otročka. Pri prvem vozičku (Janeju) me je kr nekaj stvari motilo, zato sem pri izbiri novega vozička točno vedela kaj hočem in povem vam da je Mura 4, najbolj odgovarjala mojim zahtevam. Po moji presoji je to najbolj praktičen, vodljiv, otroku prijazen in lep voziček kar je trenutno na trgu. Seveda pa ima vsak svoja merila in vsaka bo svojega najbolj hvalila. user posted image
Še enkrat, lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Maxi Cosi Mura 4 ali Peg Perego GT3
11.3.2012 8:29:02   
_martina
Zdravo!
Zanimajo me izkušnje z Muro 4. Imamo namen kupiti 'terenski' voziček, za na sprehode s psi (trava, makedam, neraven teren) in zanima me, kako se Mura obnese na takem terenu? Tudi GT3 mi je všeč, moteče mi je samo, da se sedež ne da obrniti (dosti krat imamo burjo in bi rada otroka obrnila proč od vetra). Če ima katera info iz prve roke bi bila zelo hvaležna!
user posted image

(odgovor članu lubchi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Maxi Cosi Mura 4 ali Peg Perego GT3
11.3.2012 8:33:30   
skrvavca
imamo MC muro 4. Odličen voziček.

(odgovor članu _martina)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Maxi Cosi Mura 4 ali Peg Perego GT3
11.3.2012 13:28:23   
nusi
-

< Sporočilo je popravil nusi -- 11.3.2012 13:30:04 >

(odgovor članu @sun)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Maxi Cosi Mura 4 ali Peg Perego GT3
11.3.2012 13:39:22   
amyZ
Jaz sem kupila Muro 3, ampak glede na njeno stabilnost in vodljivost mora biti tudi Mura 4 dobra za po terenih. Kolegica ima tudi Muro 3 in se je vozila vsepovsod, po gozdnih poteh, makadamu in ji je super. Sicer pa ja, sedež gre v ležečki polažaj, vendar ne čisto vodoraven, malenkost je nagnjen in ker je ob strani precej odprt, sem jaz kupila tudi košaro, že zaradi tega da je otrok bolj zaščiten pri vetru.

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Maxi Cosi Mura 4 ali Peg Perego GT3
11.3.2012 15:51:09   
_martina
Mura 4 se mi zdi malenkost bolj stabilna zaradi razmaka med kolesi, GT3 pa ne vem kako se obnese po kakem klancu, ko voziš postrani.
Sem se nekako kar odločila za Muro. Košare sicer ne bom potrebovala, ker je sine star 3,5 mesecev in noče več biti v košari (če je buden sploh noče biti v čisto ležečem položaju). Imamo za silo pa še PP Pliko Pramette, ki se naredi v košaro.
Iščem predvsem za po terenu, ker pri 2 psih doma se ne moremo voziti samo po asfaltu.

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?