vim
|
Ojla pupe. Najprej čestitke pupi in tinkari za njune sončke. Wani pa ti, še med nami, jaz mislim, da je vreme za rodit. Majana79 tako nizek pritisk imaš, kako pa to, da se ti nič ne vrti oz. megli.Pazi nasi, tok nizek pritisk ni OK zate, da ne padeš...pazi res. In mislim, da ti bo morski zrak dobro del zato le pojdi z možem. Blueeyes še lalšno tortico prilepi, tale mi ni dišale. Ta teden sem bila pridna jaz nobene tortice nisem pojedla, se šparam za naše srečanje. Katrinka jaz OK, bjondi ne vem kaj je bilo to, ampak zdaj je sluz spet bela malce povečana ampak je spet normalne barve. Očitno sem res pretiravala, pa naj še kdo reče da nosečnost mačji kašelj. Mu zavijem vrat takoj . Sem bila pa včeraj v Celovcu s tastom in taščo. Ma se splača iti, namreč najprej mi mož da 300 EUR za sabo potem mi pa še tast in tašča kupita nosečniške hlače, bluzo, in dvoje koplake. Mislim jaz imam res naj naj tasta in taščo jih moram pohvalit. Ampak tudi moji so naj naj starši, mami bo kupila voziček,vsakega pregleda ko jih vidi po cesti,tako če vas ogovori 60 letnica to je moja mami, definitivno.In ker sem razvajeno dete bo meni za našega vse oprala in zlikala bodoča babi. Ja ja saj vem zavita v vatko in vseh strani. Težko meni . In če že hvalim, mož je cel dan rihtal in pucal stanovanje, medtem ko sem jaz šopingirala. In še VPRAŠANJE: PUNCE KOK ŠT. KOPALK JE TREBA KUPIT.A če so ti kopalke zdaj prav št. večje, bo zdržalo do konca al se še poveča, predvsem prsi me zanimajo. Blueyes