Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Je bil potek bolezni enak kot pri Nejcu..kašelj smrkanje in vročina. In mi splošna v četrtek ni znla nč pametnega povedat. Kaj bo šele z dojenčkom, ki sploh nč ne pove. In v čakalnici je ful bolnih, k vse razsaja...ne vem no...kar ne upam, je peljat...se mi zdi, da bi za obično diagnozo (velik naj pije...je viroza) brezveze Anjo tam matrala dve uri in izpostavljala še miljon drugim bacilom.
. Vse načrtovano, določeno. Sem kot otrok vsak dopust preživljala v hotelu, pa mi zdej ni. Najraj gremo v apatma, mi je veliko bolj sproščeno, kamot. Ni treba bit zrihtan, smo več al manj skoz v kopalkah. Zajtrk lahko jemo in kofetkamo tud 2 ure, kar midva po navadi počneva (to je namreč v hotelu težko izvedljivo), vmes lahko letiš v apartma kaj iskat, sploh pri majhnih otrocih.....,