neboglasnica
|
Bravo za vse otroke, ki razumejo mamice in pančkajo... Živa, Brin... No, pol kosila skuhanega (krompirjeva solata), polpeti še pridejo, samo še speči jih moram. Moram rečt, da mi je vreme odneslo voljo za pucanje. Občudujem vse tiste, ki tako rade pospravljate!! Pa še svoj prst moram pohvaliti, saj je preživel dve uri z nogavico. Končno sem si po 14 dneh malo pogrela nogo. Lili3: ma kaj jaz vem, moja Sara itak joka za vsako figo. Ja, ona bi imela sliko doma. Sploh ne vem več, kam naj jih damo, slike namreč. IZVIRNO SPOROČILO: netki no noter jih je blo 5.....tko da so 3 že čudežno izginile Ja, ja, pot dela svoje. Enega carinikom, enega policistom, enega .... Kajne? In bravo za babi, ki vas je takole obdarila. BTW: na tretji slikci ima pa enako majčko, kot jo je Staš dobil na posodo. IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: Majuska grem preverit, če imam vse sestavine za mafine doma Če ti kaj manjka, bom pogledala, če mam jaz na zalogi, pa prideš iskat, da ti ne bo treba v trgovino in jih usput pr men še spečeš Da se vgužvam: Mislim, da sem še jaz na poti iz Mengša do Štepanca.
|