Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Pri nas gre na boljše, upam vsaj
nisem še uspela prebrat ampak bom v kratkem!
Se borim proti kašlju, zabasanemu nosu in bolečemu grlu... bla sm ful pametna med vikendom: smo šli vsi trije na en ornk sprehod okoli Brda (protokolarnega objekta) in smo hodili kar dobro uro in pol. bilo je fuuuuuul lepo, fuuuuuul toplo, tako da je bilo seveda treba dat pulover dol in hoditi okoli le s kratko majčko, veter pa je bil očitno še vedno prehladen in me je po prepotenem hrbtu fajn prepihalo in voila, zdaj pa imam!!! lofka!!!! za nameček je pa še luna v pravem stanju, da našo malo kr mal nosi okoli...
zdravi in da boste še naprej!!
.
...in se zamislila...da kje so tisti casi, ko mi 9 mesecev ni bilo treba misliti na menjanje vlozkov in zalogo le teh...
, si napisala, da traka ne najdeš - poglej v pikapolonici ali BC, imajo fantovske take oblikovane za ušesa. Se mi fajn, ker na oči ne lezejo.