Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 krema za zaščito pred soncem za otročke - to pa tudi mene zanima - jih kaj mažete? Tole sonce je že kar pasje ... Sem ravno prej razmišljala, da bo trebo kremo sabo nosit. Aleksander je bil prej pri naši mami na vrtu in je zaspal, v avtu pa sem opazila, da ima rdeča lička. Malo od vročine in malo od sončka. Bo treba res merkat. prehrana, ko nas ni doma - Fructalovi frutki. Če sva zunaj, poje sadnega, popoldne ali zelenjavnega, ali pa mu dam mlečno kašico - sabo namreč nosim posodico s suho kašo in termovka je še vedno obvezen rekvizit. Majuška, kako si uredila z davčno? So ti kaj zafurali izračun al kaj? Dobro razreši! Mojega referenta ni bilo, sem pa naletela na eno ful prijazno dekle in je povedala, da je najbolj važno, da sem se odzvala vabilu. Za 2007 so mi upoštevali splošno olajšavo, ampak sem bila januarja še brez službe in me je mož prijavil za vzdrževano osebo, zaradi tega je bil problem. Dobila bom novo odločbo, pa upam, da mi ne bo treba kaj dosti plačevat Evo, sva vmes z malim prišibala domov, ker je mami ofkors pozabila sabo vzeti črpalko za mleko zdaj smo se zrihtali, mali je pojedel krompir, kolerabo in brokoli z malce kisle smetane - ta kombinacija mu je zgleda všeč! - in zdaj bova šla počasi po očka, oglasili se bomo še malo pri tašči, da se zmenimo za veliko noč. Ponavadi imamo kako kosilo ... Sonček je pa danes krasen! Najbolj sem hepi, ko lahko naokrog letam v kratkih rokavih papa!