pokica_
|
bucka IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 aprilčice so nas pa zlo prehitele.... dobro jutro dudi... Mormo še me citate in pomočnike popat, pa bomo 200 strani pred njimi ! Cveki, a sam do kolen si se obrila ? A rožico ti bo pa lubi? Js se bom danes spet v nulo,...lase pa pustim, da mi jih bo jutri frizer poštimal. Mam po 3 mes končno frizerja jutri! Pritisk pa meni že naraste v čakalnici, ko samo čakam, da mi ga zmerijo, tako moram vedno it ven pa se pomirit in po 15 min mi ponovno zmerijo. Tako je bilo še zmeraj do zdaj, so že vajene in jst tudi . Sindrom "belih halj" AKP, meni tudi noge full otekajo, pa bolijo me full, ko sem kaj na nogah. Nevem kako bojo zdržale do konca. ttmmbb, ste pridni, da ste že končali kopalnico. Mi bomo danes tudi piccccooo! Bom pop. delala. FLASK_A, za povabilo na poroko. Se boš končno naplesala malo, ane? Naša babi pa ima 10. jun. slavje za svoj 85 RD in bo nekje v restavraciji. Ampak tuhtam, da verjetno ne bomo šli, saj bo mali star šele 2 tedna, če bo Blueeyes, imaš pa res smolo s temi v haljah Js bi na tvojem mestu tud šla raje v Postojno rodit. Hanaja sam da je vse vredu s tabo in bejbijem. V bušiju so res zelo zavarovani, ampak za vsak slučaj je pa blo dobro da si se šla vseeno pokazat, jst bi tud šla. Kolcanje,...js tudi skušam po tem ugotavljat kje je naš bucko. A tam ko je najbolj zaznat kolcanje, tam bi naj bla glavica ali trebušček? Ker zdi se mi da se je obrnil, ampak danes je spet kolcal, je pa blo najbolj zaznat tik pod rebro. zoja09 za uspešen pregled! Dokler sem prišla do konca je trajalo več kot eno uro ,...če je vmes gmail čvek, pa telefoni