barba
|
Ojla, mi smo danes malo praznovali. Šli smo na kosilo in sladoled. Danes praznujemo kar trije: Meta svoj 3.RD, midva z možem pa 4. obletnico poroke. Smo se res imeli fajn. Ploha - tvoja Meta je tko cortkana Naš Tine se tud nč ne obrača, no edino ko pase kravice se čez neki časa prevrne na bok in pol na hrbet. To je pa tud vse. Svojih nog še ni odkril. Trenutno so najbolj zanimive roke. Je prav smešen ko gruli v roke, pol se pa poč. Dojenje in kg - bi bla vesela, če bi šlo kej samo od sebe dol, pa kar noče Ulla - super za šivanje . Men je šivanje prav relaksacija. IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 joj kok se je mali usrau grem ga urihtat čunek mičken Mi smo dons tam v gostilni sedel in čakal, da nas postrežejo. Ko je natakar prnesu hrano pa je mali 3x tako glasno nakidal v plenico , da so se pri sosednji mizi začel nazaj obračat. No, Tine je potem lepo zaspal, sam smrdel je pa ful. Joj, mazanje obraza je za Tineta nočna mora. Čist živčnega faše in se dere ko sraka. V trenutku, ko ga neham mazat utihne. Ga mažem z eno Johnson kremo za obraz. IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx mož pa komplicira user posted image in je pač taka odločitev Financminister, kaj? Ma saj je res drago takole nekam odletet. Moj je zrihtal avtodom za vseh 5, tako, da bomo, kamor bomo že šli, hišo kar s sabo peljali. Upam, da čimvečkrat. Sploh ni problem pr financah. Skrbi ga kako bo z obema na letalu in kaj bo Tine jedel, če se takrat nebo več dojil. Drugo sploh ni problem. IZVIRNO SPOROČILO: niia Tiste ki ih imate še v koški oz. zibkah kdaj jih boste prestavile v posteljico? Naša zibka mu je še prav. Verjetno bom imela Tineta v zibki še ene 2 meseca. Če se prav spomnim od Mete sem jo imela noter nekje do 5-ih mesecev. Pol je bo pa že kar tesno. mimi30 - men je tud poznano tole nagovarjanje v moškem spolu. Zadnjič greva z Meto v trgovino pa pravi ena mama poglej kako fantek lepo hodi. Tamala je imela rutko na glavi, roza majico, kavbojke, pa še uhane ma. Grem še mal na kavč ... jutr morem potico pečt, jajca barvat, ...