|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Blagor tistim, ki imate varstvo
10.5.2005 21:39:57   
babylove
Takšno občasno, mislim. Sem namreč imela neko idejo, da bi šla z dragim zvečer na kakšno pijačo, in sem računala, da bi naju za en ušiv večer samo varuška stala okoli 5000 :zmeden:
Neposredna povezava do sporočila: 1
10.5.2005 21:41:29   
mateja 26
Kaj pa kakšna frendica ali znanka?

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.5.2005 21:43:03   
lin
Hudo ,si neznam predstavljat kako je to,ker mi živimo v isti hiši kot tašča (ločeno,vsak svoje stanovanje-in se ful razumemo)tako da kadar nama zapaše damo Lin lepo ninat in se odpravimo,tašča pa v dnevni špila čuvaja za vsak slučaj,podnevi pa da negovorimo,včasih že če mi jo 15 min pripazi mi ful pomeni...

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.5.2005 21:44:21   
MEGY_Patricija
Ja rekla bi takole .Hvala bogu 9nebesa9nebesa,da imamo babice...........molo drago bi bilo če skupaj potegnem kolikokrat mi jih popazi ko kam grem ,še posebno pa v šolo 3krat na teden za 4 ure.........:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.5.2005 21:52:06   
Anonimen
Kja pa kakšna študentka? Te so ponavadi cenej?:zmeden:

(odgovor članu babylove)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
10.5.2005 22:17:24   
Lianna

Ojla.Prek Sezama je 1h 650 sit, tko da vaju ne bi pršlo predrago.

lp

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.5.2005 22:18:26   
total
Lin,ti si takšna kot jaz,tudi meni ga tašča in tast z veseljem pomerkata,smo v skupni hiši,vsak v svojem stanovanju in se zastopimo.Komaj čakajo,da kam greva,da ga imata,men pa tud paše pomoč,posebno dopoldan,ko ga ima tast lepo zunaj,jaz pa si vse lepo poštimam,skuham in imam mal časa zase:).To je res super,če nekoga imaš,ko pa grem domov pa sploh ne pridem na vrsto:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.5.2005 22:26:29   
Gina
Ja, babylove, ko sva midva z :love:, še preden se je mali rodil, kdaj šla v kino, in sem večja dva dala v varstvo, naju je to stalo cca:
- karti 2200.-
- kokice in coca cola 1500.-
- nafta in cestnina 1500.-
- ure varstva najmanj 3000.-

Skupaj najmanj 8200.- ! Pa samo v kino sva šla, kje je šele večerja!

Blagor tistim, ki imate babico! Jaz svojih niti minuto na leto ne morem nikomur dati. Zdaj je pa že čas, da spet poiščem kakšno varuško, a ne, pa tudi če je takole drago.

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.5.2005 22:35:21   
babylove
ja, Gina, pol pa še po možnosti na kak zanič film naletiš :)-...

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.5.2005 22:38:30   
Gina
:)-:)-Ja, itak..:)-:)-

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.5.2005 22:49:56   
babylove
Lianna, ta Sezam je samo ljubljanski ali vseslovenski? Mi bi namreč potrebovali varstvo julija v Mariboru.

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.5.2005 7:59:16   
Moyca_
čuj če si iz Mb pa se lahko tudi midve zmeniva za kak baby siting- res mislim1 Piši mi na privat;)

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.5.2005 8:01:57   
tesa
Enako je pri nas:(( Za vse sva sama. Babylove sej otroc hitro zrastejo; prehitro in časa bosta imela še dovolj.Otroci pa so samo enkrat tako mičkeni in luškani:)-
lp:miska:

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.5.2005 8:19:55   
Mina1
BABYLOVE: Ja, prav imaš, meni je vedno mami popazila prvega pobalinčka, ampak smo vsi iz Bežigrada, tako da ni bilo problem vskočiti takoj:).

Tole glede varušk je pa tako, da nikoli ne vaš kaj in kako, razen seveda, če je varuška preverjena in ji 100% zaupaš, drugače pa pri meni ni šans dati otročka iz rok nekomu. Še tašči ne zaupam preveč, ker nima glih nekega blaznega feelinga, če me razumeš:zmeden2:.

Vseeno vama privoščim kakšen prosti večer za pijačko ali malo razvedrila;).

pa-pa Mina1

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.5.2005 8:20:00   
ditkaaida
Kolegica mi je razlagala, da imajo nekatere družine tko urejeno, da si križem počuvajo otroke. Recimo: v petek vi k nam, v soboto mi k vam pa mate varstvo zastonj ... Tako nekako..

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.5.2005 8:53:39   
Timotej
Res, blagor tistim, ki imate varstvo. Pa se mi zdi, da dokler je otrok doma, še vse nekako gre in si pač poskusiš večere popestriti kar doma. Meni je bilo najbolj hudo, ko je mala začela hoditi v vrtec, pa je bila zjutraj kdaj na meji z vročino ali kaj podobnega , in bolj kot vse na svetu sem si želela, da bi jo lahko pustila doma. Pa žal nimamo te možnosti.

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   [Brisano sporočilo]
11.5.2005 9:24:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu babylove)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
11.5.2005 9:44:02   
NinKa
Mi smo tut v klubu, ki nimamo nikogar za čuvat našega mulčka.

Če hočeva imati malo mira gremo na Šatjerko k babici, nato greva običajno kar malo v šoping.

Sva pa se na zadnjem dopustu odločila, da bomo babico kar na morje povabili, da bosta onadva (dedi in babi) čuvala miškolina, midva pa malo uživala. Smo našli lepo varianto.

Drugače pa ja, tut mi čakamo, da bo miškolin zrastel....sam to še ne bo tako kmalu....

:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 18
11.5.2005 9:57:45   
Lianna

Najboljš da si tukaj pogledaš. Glede Mb ne vem.

http://www.zdruzenje-sezam.si/sezam_nudi.htm

lp

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 19
11.5.2005 9:58:17   
Lianna

http://www.zdruzenje-sezam.si/sezam_nudi.htm

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 20
11.5.2005 10:31:11   
Gina
Ja, Sezam je fajn, samo kaj pa če nisi iz LJ?!:ups:

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 21
11.5.2005 11:23:08   
Anonimen
Ja, se strinjam, da je fajn, če lahko za kakšno urco daš otročka kam v varstvo in si brez skrbi.
Jaz k sreči imam to možnost. Pa je ravno danes naneslo, da ne moreta obe babici in oba dedka, tudi moževa sestra ne in moj brat tudi ne. Na koncu sem prosila prijateljico, ki bi z veseljem prišla...samo je mali bolan, tako da bom jaz kar doma ostala.

(odgovor članu babylove)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?