Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
!! (naredila ga pred slabo uro). Kaj mislite, da je ta test 100%, aii naj naredim še rajše clear blue, za ziher, jutri zjutraj ? malo sem v šoku, ker tega RES nisem pričakovala!! Po eni strani pa srečna, da je kaj!! Spim že ne 4 dni, joški me bolijo zvečer, ko grem spat, pa zeebe me, čez dan pa sploh ne čutim, da bi karkoli bilo. Po mojim izračunih naj bi imela PDP 13.12!

.
Kdaj so vas naročili na prvi pregled?
sem jih imela, sedaj pa me še nič ne mantra.
,jutri delaš test???
, prva dva dni po prvem testu so se mi kr roke tresle, seveda sem test kasneje še 2x ponovila, ker še kar nisem mogla dojeti!)
čestitke
:)
čisto sem neučakana
in je bil +. Če bi bilo pomoje, bi test delala komaj v soboto. Se je pa črtica videla že takoj ko sem test potegnila ven iz urina. Imela sem test SEATEC. Bom pa še preverila s clearblue.
Slabosti so prisotne ampak nonstop nekaj jem in niso tak hude. Zaspana pa sem nonstop. Zeham in zeham in samo spim
1.12.
(?) (?.
(?) (?.
Zibka