Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Od 21h do 1h ga je na pol ure matralo po 5 do 20 minut. No potem je zaspal za dve uri, nato pa budnica vsako uro do jutra. Pretekle noči pa je že spal po 2,5 do 3,5 ur v kosu. Bomo danes kupili kapljice proti krčem in upali, da bodo pomagale, čeprav pri prvem niso.
ker biogaia so proti krčem, ad3 pa imajo stranski učinek krčev...
.......
nisem slišala kdaj je šel v službo-totalna koma.Tomaž s krči hvalabogu nima problemov se tudi po blatu vidi da je lepo rumeno.Anže ko ,pa jih ma pa ni zagovorit.Tud prebava mu ćist drugače dela kakor bratecu.Tomaž ima kup vsaki dan Anže pa 2-3 dni.Včeraj mu je po dveh dneh le uspelo ,blato ,pa je bilo totalno olivno zeleno.Pol je pa mel tak izraz na obrazu kot ,da je blažen.Ma res so si bogi s temi krči.Upam ,da nam bo pol vsaj z zobmi prizanešeno.Drugače ,pa še mi kaj dosti ne hodimo okoli ,ker je z Anžejem res problem ,rajši ga doma mirim,ko se lahko deremo(nas nihče ne sliši).Ampak v avtomobilu se pa rada vozita,pa tudi ,če zunaj kaj ruži onadva se pomirita in zaspita.Neverjetno ampak resnično.Bolj ruka in ruži bolj jima paše.
.Škodo si delam v vsakem primeru.
za super noč! Je fino, če je človek optimist in si reče po taki noči, da sedaj pa bo
odvisn kok spijo....ponoč pa mi kr dobr spimo.....sm jst sm še vedno ful zaspana.....po mojem da bi lahko en tedn skup spala