Ajvy
|
oi....kako smo kaj....dnevi letijo....spet bo vikend....ta gre še najhitreje se mi zdi.... tejči...uf ste imeli naporen prejšnji teden.....HB da ste s lepo pozdravili..... Moram pa priznat, da me je že kar orenk skrbelo kje si...... Hvala za info glede oblačilc...... Jst se tudi antitalent za vse cvetovje..... Upam ,da se LArisa ćimprej poceli Češnca...kako je s tvojim ušeskom?. ... Upam,da je Anžejev prehlad minil.... .. LIkanje...jst itak likam samo še otroške cunjice, pa kake malenkost....drgač pač drugače kot prej obešam in lepo zložim in je ok.....mah si nora...mi ne znese, tako kot včasih, ko sem vse peglala..... Pr moji babici je bilo tak fino, ko je isto živela blizu aerodroma....pa si lahko skoz opazoval te velike kreature.....res je ... se navadiš na zvok.... Thx za pogrešanje....mi kar toplo postane, ko tako lepo napišeš.... Shit glede vrtca....uf.....kaj bost pa zdej? Oblečenost---TArja je bolj malo oblečena, ker je bolj tople sorte..npr, body, pa čez majčka s kratkimi rokavi...če pa vetrček piha..ima pa tanko jopičko.... Kapica....kako ste??NIsi mi odogovorila glede Niasove kože.... Me veseli ,da ste ok in da je počutje ok.... Bačko....jst bom naročila pižamice, pa kratke hlače.....ker se mi zdijo poceni in ker jih potrebujemo...ker nimam teh kartic, bom to storila preko brata......in glede na to, da nisem mobilna v smeri trgovin...mi tale internet super na roko hod.... Kaj so rekli na csd? Madejka....bliža se čas...te kaj stiska???Mene je na koncu kar....firbec matral.... Tarja še kako spi opoldne....tudi če ji ni do tega, kar se skoraj nikoli ne zgodi....počiva.....ker drugače ni za zdržat z njo...zvečer pa tudi ne more zaspat, če je preveč utrujena, pa še ponoči zelo slabo spi.... Vav....si bila pridna Super, da je tak lepo sam zaspal.... Next...sam so res fine cotke, a ne....zdej moramo sam še kvaliteto sprobat in če je ...bo super.... Baja.....lepo da si se spet malo prikazala...sem vesela, kadar te lahko prebiram...... Superca za oddahnitev..... Men se tut zgodi ,da se bolj zaigram od Tarje iiiiiiiiii.kako ti je Rene lepo rekel.....meni je zadnjič TArja rekla..moja moja lepa mami....najbrž mi ni treba posebej poudarit....da sem se stopila.... Super, da je vedno manj otrdevanja....vsak počitek se zelo pozna...res.... Vav...kak se imaste fino na vašem koščku zemlje....superca..... Ulla....o joj ...bogica Ula... da se čimprje pozdravite..... Superca,da je taka klepetulja......jst se tolk vesela, ko se da že tolko z njimi zmenit in že komaj čakam, da Tisa zraste. da se bomo še z njo menle....