Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 16.4.2009 21:47:34
|
|
|
|
donna22
|
No, mogoče je pa prva bolj polna energije Uf, tudi jaz bi kako pivo spila Bo pa še treba kar nekaj časa počakat ...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 16.4.2009 22:00:01
|
|
|
|
TinaV*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 aja, tina, si me vprašala zakaj me je tvoja mama klicala... spraševala me je za tisti dodatek z občine. aha saj mi ga je vrgla pod nos takoj nisem pa vedla da je dobla od tebe informacijo...namrec sem cula da ormoska obcina nic ne da pa je blo treba preverit ocitno
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 16.4.2009 22:02:05
|
|
|
|
TinaV*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 kolko sploh pride barvanje pri frizeru? mene 44 €
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 16.4.2009 22:28:25
|
|
|
|
TinaV*
|
kaj ze vse spite?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 17.4.2009 7:28:15
|
|
|
|
petra *k
|
jutroooo
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 17.4.2009 7:50:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro! mi smo do zaj spali
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 17.4.2009 7:52:38
|
|
|
|
ada2
|
Miha je spal do 6 , se pravi 10 ur skupaj.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 17.4.2009 7:53:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: donna22 No, mi2 pa si urejama stanovanje v celoti ... Ker še ni pripravljeno, si pohištvo dobesedno skladiščima - imava npr. kupljeno kuhinjo in kopalniški blok in zdaj to mora čakat v kleti, da bo stanovanje pripravljeno Komaj čakam, da boma dokončno uredila vse skupaj, upam, da še pred prihodom ... Je pa mi danes moj dal zeleno luč za ploščice za kopalnico - bojo roza-sivo-plava kombinacija, sem si nagledala v mercatorju pa jih grem ta ali drug teden naročit Za pa tudi večino stvari že imava, ampak so tudi še zapakirane in pospravljene ... Danes sem zvedla za eno s Ptuja, ki je imela PDP 3. junija, rodila je pa danes ... Na srečo je z njo in z malo vse okej veliko sreče pri stanovanju- vem kako je to. smo bili pred dvema letoma na istem, sedaj pa samo sobic še nimamo in bodo še kak mesec ali 2mogle počakat. res je že rodila? jaz imam 1.junija rok, pa še nimam namena iti rodit- vsaj do enega 10maja - morem še prej zrihtati ogromno stvari
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 17.4.2009 7:54:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak Deja na spletni strani si jo lahko sama zrišeš, zate vem, da jo planirate www.jela.co.yu hvala morrak bom pogledala- še vedno je nismo naročili, ja.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 17.4.2009 7:55:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: donna22 Uf, tudi jaz bi kako pivo spila Bo pa še treba kar nekaj časa počakat ... ne vem zakaj bi čakala, če se mi zalušta spijem 2dcl piva in tako sem tudi v prvi . res pa je da je to mogoče v nedeljo po kosilu pa še to ne vsako.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 17.4.2009 7:56:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 Miha je spal do 6 , se pravi 10 ur skupaj.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 17.4.2009 8:01:10
|
|
|
|
*monchy*
|
dobro jutro
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 17.4.2009 8:03:59
|
|
|
|
Anonimen
|
nič sem pokomentirala, zaj se pa grem zrihtam in letim gledat ploščice za balkon. se pišemo popoldan oz. ko bom nazaj
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 17.4.2009 8:14:28
|
|
|
|
petra *k
|
kaj bomo pa gnes delali?? ko gre dež da bi vsaj balkon mela, da bi lahko sedele vuni. upam da bo vsaj popoldan brez dežja
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 17.4.2009 8:18:44
|
|
|
|
donna22
|
Dobro jutro! Deja, tvoj le naj počaka še malo dlje! Moja pa se tudi naj ne rodi pred 2. polovico junija! Jaz računam na to in se psihično prepričujem, da ne bo nič prej, tak da upam, da bo tudi razumela Piva v res nisem nič kaj spila, mogoče kaki 2 deci ... Tu in tam - res redko - pa spijem kozarček rdečega za zdravje Tudi jaz sem zadnjič iskala ploščice za balkon, ampak se še nisem za nič določenega odločla. Deja, sporoči, če boš našla kaj takega!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 17.4.2009 8:22:40
|
|
|
|
Anonimen
|
grem v eno trgovino pri ptuju, ki jo baje zapirajo . po moje bo kar popustov, zato tudi grem.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.4.2009 8:57:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 17.4.2009 9:03:23
|
|
|
|
mamamajča
|
Dober dan! Uh jaz pa vem, kaj bom danes delala. Gremo jutri k moji sestrici na krst, pa smo ji obljubili, da ji kako pecivo prispevamo. Tako da..... hb, da je dež. Sicer pa je danes vse bolj žalostno, vsi namreč govorijo o prometni nesreči pred dvema dnevoma, kjer so umrli trije mladi, med njimi dva od tu...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.4.2009 9:13:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 17.4.2009 9:35:39
|
|
|
|
katjakokol
|
dobro jutro najprej sem vas mogla malo prebrat nazaj zdaj pa me ze res cas base v nedeljo imamo krst pa se nic nimamo pripravljeno zdaj bo pa res ze treba it kaj nabavit no naj vam se povem da je bil mai zelo priden ponoci zaspal je ob 19h pa se zbudil ob pol 23h ko je se mami veselo cistila po hisi sem ga porihtala in nahranla pojedel 220ml vceraj prvic nazaj zaspal se zbudil ob 4h in eno uro klamoteril po postli ter zaspal in se zbudil ob 8h smo se porihtali nahranli malo cartali in ze spet spi pol ure MONCHY je timon kaj bolje????????? aja pa nohti so se vsi gor samo ne vprasaj kako je bolelo ko sem se zahaklala za kluko pomivalnega stroja aaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuu TATLY kako pa tvoja stellika???????????????????? PETRA se Tio vedno tako srbi al ste ze kaj bolje????? ADA tvoj mihec pa je tak rekorder madonca zaj pa sem kar nekaj napisala samo malo mje nohti jezijo eh saj se bom navadla
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 17.4.2009 9:45:29
|
|
|
|
mamamajča
|
Ja morrak, saj meni se smilijo in grozno, ko taki mladi umirajo na cesti. Ampak jaz sem prvo pomislila, kaj če bi namesto tistega avtobusa pripeljala družina z otrokom? To pa me jezi... Mihaela, pri Tomažu, potem pa v gas. domu. Upam, da bo vreme zdržalo
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 17.4.2009 9:55:39
|
|
|
|
TinaV*
|
jutro oz dober dan ze zame no samo da se vam javim,sem med zivimi ampak letecimi danes....zaj cakam mojega da se vrne pa letim po pecivo,v taverno v ormoz z mamo pa se ene par svari mam za resit ...tak da se citamo ko bom fertik upam da se danes,ce ne pa v nedeljo ...lep vikend vam zelim
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 17.4.2009 9:55:51
|
|
|
|
katjakokol
|
EVO ME IMAM DOVOLJ SPANJA ZA ZDAJ
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 17.4.2009 11:23:57
|
|
|
|
*monchy*
|
katja timon je bolši ja HB
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 17.4.2009 11:25:26
|
|
|
|
katjakokol
|
JA KI PA STE VSE DANES ZUNAJ?????????????? JOJ PRI NAS TAKO PIHA DA KATASTROFA
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?