Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, ko je bil mali je pa blinkal izmenično pri semaforju za vlak.
, kako sta rihtala danes s pikecom? Nič se nisi oglasila
..... mi bili točno tam, srečali dr. nas poslala kar k sestri...pol je pa ni blo več kot pol ure...., ko je že bil drugi naročen še mi sploh not nismo bili.... pol pri njej not.....vse OK....., spet k sestri čakat na izvide....... gotovili smo bili ob kakih 9.30-10.00..... Sva se zmenile, da mi NFT pokaže malo vaje....mi da št. in reče naj pokličem ob polni uri.... Smo hitro šibali nekaj dvignit, pogledam..polna ura...pokličem in rečem, da bi se naročila..... pa reče...drug petek nas ni, potem pa sem 4 tedne na izobraževanju... A lahko pridete danes ob 12.45? jaz pa ja..... pol pa veš...dirkanje domov....hranjenje, previjanje,....spet v mesto..... smo prišli domov komaj ob 16uri..... Nisem prišla niti do A niti do telefona, da te pokličem
...upam da mi rata.....nevem zakaj se tega tko bojim
... ponovni bris ji je pokazal C4...in to ni bilo v redu...prevec nakopicenih ima teh nekih celic, ki povrzocajo rak na MV...po nevem koliksnih posvetih, se je odlocila za "odscip"...ravno vceraj so ji ga opravili...na vso sreco, ni in ne bo nikakrsih posledic imela ne ona, ne dojencek, ki ga nosi pod
...