|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 24.4.2009 10:28:37
|
|
|
|
Menčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: seny IZVIRNO SPOROČILO: Menčy ja, pa še pokazala mi boš kako vse to poteka, katere babe so zanesljive... čakam za razvojno, sedim že pol ure na telefonu in me sa m vežejo naprej... ena pa sam bemti in se križa in preklinja in govori o nekih albsncih , ki nič ne delajo... men je pa rekla , da naj pokličem v torek , ker so na dopustu.A si ti tud dobila napotnico Kam pa kličeš ?Na Metelkovo? JA, NA mETELKOVO IN JA, DOBILA SEM NAPOTNICO , sem ji vse povedala , da čakam že 14 dni in me sam odrivajo in prelagajo, da ni Maroltove id na ma ona sistematske pa me nočejo vzeti pa da klicarim mnogox pa se noben ne javi, če pa se me nazijajo in rečejo naj direktno klicarim......... pa da sem čakala 1uro in pol (včeraj), ker se mi ni nihče javil, da bi se prijavila in dobila uro pol je pa vidla , da sem res tko jezna in si je vzela čas in me poslušala in mi predpisala kremice in kapljice, vse sveže ( dr.M. pravi , da je tud čez rok še dobro), ker sem ji povedala da mam sicer stvari, sam da ne vem če je to res dober da uporablajmm kreme, kapljice, katerim je rok že pretekel potem ga je pregledala in glede na čas je res mal bolj negibčen in dobila sem RA zdaj pa klicarim in klicarim in klicarim in klicarim in klicarim in klicarim in klicarim in klicarim in klicarim in klicarim in klicarim in klicarim in klicarim in TOREJ MORAM KLICAT V TOREK men pa tega nihče ne reče HVALA SENY!!! pa lepo se mjte na morju, blagor vam pa veliko sončka,sončka,sončka,sončka,sončka,
|
|
|