Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Nia pa si je malo ritem zafrknila danes, sem jo dala malo pozneje spat in mi je zategnila skoraj dve uri, do pol dveh
, torej bo posledično šla drugo rundo in zvečer kasneje spat, to mi nič ni všeč

, sem mu jo pred tem merila doma in je ni imel, pa tudi ko sva prišla nazaj je ni imel...halo ? siten je ko driska..in spet sem doma..a bom sploh kaj delala še?
za vaše spanje, še več takih noči Manca.Da bosta mami in ati naspana
. Ne morem se včakat petega, ko imam koooooončno pregled
, a te fejst skrbi? Meni je to res zaskrbljujoče, da ni kaj hudo narobe, saj mislim da so hormoni svoje že naredili
pa prav tako, zakaj le?
.. skrbi me več ne toliko, ker vidim da imaš še ti take težave, torej nisem osamljen primer in s tem je tud manjša verjetnost da je kej hudo narobe.
.
sj pol pa res ni čudno, da noče ne jest ne pit. no, vsaj pit je kar začela, čeprav le po žlički!
Punci sta doma,
Ali že dajete kravje mleko otročkom? Jaz še kar odlašam,ker imam še kar nekaj Milumila doma in imam namen najprej to porabiti,tako da verjetno pride na vrsto po 1.letu
.Poštar je tudi prinesel papirje