yania
|
Ceplenje bo moj Timon imel 12.5. (to je naslednji pregled Naja, lahko vneseš, sem pozabila povedat...sori..) takrat bo tri mesece odkar sem rodila..nič niso upoštevali da je prej rojen...a so se mogoče zmotili...sestra po mojem še vedela ni, ko je datum dala... Steriliziram jaz na vsake par dni, prevrem v vodi....tudi dude...po hranjenju pa umijem z toplo vodo, ali vročo...če vidim da je cucelj masten, pa prevrem....če ne gre z vodo stran... Pupa za tvojega korenjaka......kaj ti je pol kilce shujšal? Kako to?...zdej pa 200 zmaže....uf, dober je...no pri nas pa pravijo da jih je treba malo nazaj držati...a ne Persida?....ker tisti ki so dojeni ni panike če se zredijo, tisti ki so na prilagojenem mleku, je pa panika, ker so to drugačne maščobe...no moj Timon zdej je 110....včasih celo pusti ene 5-10ml...prej je pa neki še cvili pa sem mu še 30 naštimala, in je prav počasi še to zmazal..nič pobruhal....aja, podiranje kupčka...itak, tudi mi vmes vsaj 1x poderemo, če ne 2x predno poje in še na koncu...ma drugače tako glasno ven zrak pošlje, da se kar ustraši na koncu...pa res podere ful kupčkov...vsaj 3 po hranjenju....je pa tako dober, ko mu dam cucelj ven, pa zajoka, ker se mu tako zamalo zdi, kaj mu jemljem...pa mu samo rečem, ja kupčka podereva in takoj dobiš nazaj, pa je boljše volje,,,kot bi razumel...