Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
..zdaj pa čakam, da poletim
za malega še nimam čeveljčkov za krst,pa še nekaj za naju bom kupila....komi čakam da gremo ker mi je ful lepo tam v njihovih nakup. centrih....
. Sem bila kar šokirana zjutraj
je tak jokala prej ko sem jo oblačla,da so sem skoraj znorela....eh....aja,ponoči se je ob pol dveh zbudila,pa bila uro in pol auf...se smejala,ploskala,ugotovila da se lahko sama čez ograjo nagne....
.....zjutraj pa že ob 6.30 auf spet....madonca,ne vem več kaj naredit z njo.....da bi mi vsaj prespala noč in se vsaj enkrat samo zbudila.....ne pa celo noč....
pa še same smo danes cel dan.....A gre k babici,m pa upam da bo v meji normale,drugače se mi odrola......danes sem malo jamrala...včasih je treba malo....
tudi, jaz sem pa še malo potegnila... upam, da ostane vsaj pri tem...še boljše bi pa bilo, če bi še 2 urci podaljšala...tako kot v dobrih starih časih