valči
|
...bioresonanca,Laro sem vozila od njenega 18. mesca,do 2 let,torej pol leta,imela je strogo dieto,z par dovoljenimi živili,alergije na vse živo in neživo pokazalo,pa neke blokadfe,pa glivice,znova in znova glivice.Pa obisk za obiskom.Pa vprašam pediatrinjo za mnenje,pa mi mirno reče,da je to lari fari in da naj raje s tem denarjem gremo na dopust in naj neham.Jaz trma,vozim dalje,češ,pomaga ji,doma mi je samo mož stal ob strani,tast ni verjel. Na koncu se izkaže,da je večina folka imelo prav,le jaz ne in moja denarnica.Bi res lahko šli na morje v hotel z tistim kešom. Vglavnem,naši Lari se je zgodilo to,da po končani terapiji,ji je vse ven udarilo,koža,katastrofa vsa v mehurjih,krastah,prebava,zaprta,pšol bruhanje,eh,dolgo se je sestavljala,kljub dieti. Sem kot polit cucek šla k P,pa mi reče brez očitkov,da ni malo otrok poslala v bolnico po končani bioresonanci,ker se jim je stanje tako poslabšalo.Baje pride včasih do kontra reakcije. Ja,moja šola,imajo v večini starejši res prav Meni je žal časa in denarja.