|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
30.4.2009 11:21:02   
sanwebdra
Bravo mami mišk in dobrodošla Vita!!! user posted image user posted image user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
30.4.2009 11:49:13   
živa
Mišk, čestitam user posted image . Še ena punčka, kako lepo! A je ati že nabavil puško za odganjat fante user posted image ?

Pingi, prstne barve so ok za 3-letnika, naš ima rad tudi vodene barvice. Rad piha milne mehurčke, avtki so postali aktualni ...

Lp,

živa

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
30.4.2009 14:37:57   
2ursae
Bravo Mišk user posted image , čestitam !!

jaz sem še v službi, skoraj vsi so šli že domov ... pametno ne, kaj neki še delam tuki user posted image . Še malo ...

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
30.4.2009 14:41:53   
drobižek
Dan....zdaj pa že moram kaj napisatiuser posted image

oktoberka - najprej čestitke tebi in atiju, seveda pa tudi mali Zarji, da bo imela družbo! Veliko lepih trenutkov vam želim!

pa še mišk tebi: dobrodošla mala Vita! Vse lepo želim, uživajte, cartajte se in lepo se imejte! Čestitam! Čakamo še tvojo porodno zgodbo.

Katera je nasledja? Aha, Kasija!!! Čakamo, da nas še ti na hitro presenetiš. Čim lažje in hiter porod želim.

živa - pokaži nam slikce iz otroške sobice.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
30.4.2009 15:45:37   
Kasija
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Kasija, zdej pa ti..Nizki štart in ciljna ravnina user posted image

user posted image

A sen res že jaz na vrsti?

mišk čestitke tebi, očiju in seveda doni user posted image user posted image user posted image  vita dobrodošla

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
30.4.2009 18:48:27   
mama06
mišk čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj se pa le cartajteuser posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
30.4.2009 19:26:46   
Kasija
Pejte pokukat kakšne lepe laske ima vita http://www.ringaraja.net/forum/m_4036624/mpage_197/tm.htm

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
30.4.2009 19:29:43   
Kasija
Ali pa poskusim slikco ukrast user posted image  Bo šlo!

user posted image vita od mišk

< Sporočilo je popravil Kasija -- 30.4.2009 19:30:20 >

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
30.4.2009 19:54:56   
majoli
čestitam mišk! Bravo mami user posted image ! Vse naj družinici!

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
30.4.2009 19:55:01   
mehurčica
ČESTITKE MIŠK in DOBRODOŠLA VITA!user posted image user posted image user posted image user posted image Zelo lepo ime ste izbrali!

Pa tudi Vita bo imela že hitro dolge laske, vidim.user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
30.4.2009 22:25:57   
valči
mišk,čestitam za še eno hčerkico,zelo lasato očitnouser posted image Vau,pa javi,kako je šlo,z EA,ali brez.

Sedajk pa Kasija,,,,počasi se pripravi na nizki štart.Že imaš vse pripravljeno?

Janja,bogi Urban,ko ga nekaj skoz muči,pa teža...Ne se hecat,pri 2 letih bo ja imel 10 kil,11 ziher,saj je še pol leta do tja.Držita seuser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3186
1.5.2009 13:38:16   
suzanamai
Misk in Vita cestitam. Bravo mami, kako pa je Dona odreagirala ko je videla sestrico?
Kasija pripravi se.... Zelim ti exspresni porod, seveda tudi vsem ostalim noseckam.
Mi smo bili vceraj na dermi in zaenkrat se niic ne vemo, sumi parazite. Smesno ampak prav zelim si, da bi imela kake gliste in ne AD. Zaenkrat je vzela brise zrela nosu in licka, v pon. Pa moram prinesti se blato. Dobila je urgentno napotnico za alergologa, cez mesec pa imava kontrolo. Punce dajte navijat za parazite.
Janja a so Urbanu delali samo kozne teste? Ker Maiu pokaze le na krvi, kozni testi pa so vsi negativni. Glede bioresonance pa je moja izkusnja totalno negativna, tako da Vanili pojdi se testirat na Kandido se k zdravniku. Tudi znanci, ki so se pred kratkim prisegali na bioresonanco, so ugotovili, da je larifari, prav tako moja sestra, po 2 letih zdravljenja cele familije in minusa v par deset jurckih..... Jaz v glavnem ne verjamem vec v alternativo, saj smo v 10 letih zmetali zanjo za celo hiso denarja, ucinka pa nobenega. Na koncu e Maia spravila v red klasicna medicina. Ni ozdravljen imamo pa stanje pod kontrolo, kar mi povsem zadostuje. No da ni vse ok, poskrbi moj sinko, vceraj smo namrec dobili mms razglednico iz Hintertuxa in tkoj sem opazila, da je ves zabuhel. Pa sem ga poklicala in ga vprasala, ce jemlje zdravila in neguje kozo, pa je mladenic izjavil, da nima casa. Kar v top bi ga dala. Potem pa sem pisala trenerju naj poskrbi za to in je bil mali ves uzaljen.
Zdaj sem se pa razpisala, pije, kavico na vrtu in surfam, nic gremo na golaz.
Uzivajte

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
1.5.2009 17:01:28   
oktoberka
Mišk, iskrene čestitke! Mali Viti želim čimveč lepih trenutkov v krogu družine!     Doni pa pridno sestrico, ki jo bo ubogalauser posted image . Očiju pa čestitam ker je tako fino punčko naštimal!!!

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
1.5.2009 17:15:27   
oktoberka
Še nekaj naših slikic...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
1.5.2009 18:07:50   
Kasija
oktoberka kakšne lepe fotke user posted image  zarja je pa čisto drugačna odkar sem jo videla. prav lušni ste! kako je pa sprejela sestrico?

Neposredna povezava do sporočila: 3190
1.5.2009 18:41:17   
oktoberka
Zarja je ful lepo sprejela sestrico! Prav nič ni ljubusumna, čeprav sem mislila da bo ful. V vrtcu pravijo da se je ful spremenila, da je postala zelo nežna do drugih otrok in da jih skoz boža in da je ful pozorna. user posted image Tko da sem res zelo vesela!
Doma pa mi tudi pomaga in prinese iz omare pleničko za Ajdo, pa umazano odnese v koš, pa veliko jo boža po laskih in ji daje lupče. Pa kadar jo me objame, pa če imam še Ajdo v naročju, objame še njo... Skratka res je ful nežna in pozorna. Upam da bo tako tudi ostalo in da ne bo nastopilo kakšno ljubusumje kasneje. Je pa res, da se zelo veliko posvečam Zarji med tem ko Ajda spi, nič je ne silim v pomoč, pa tudi ko se Ajda doji, velikokrat kaj med tem berem Zarji, ki je itak cel knjižni molj...

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
1.5.2009 21:00:34   
valči
oktoberka,joj,kake lepe slikice,kako ste luštni,da joj.Sem se pri dojenčici čisto raznežila.Pa atiju sta podobni pupi.Lepi ste,uživajte sto na uro,si zaslužite.
Aja,mojadva prvadva sta 22 mesecev razlike,ljubosumja nikoli nič,le nežnost,cartanje,samopsebi umevno mu je bilo,da je sestra prila...Nič panike.Rivaltvo med njima je nastopilo,ko je Lara dopolnila 2 leti,še kasneje.Sedaj pa sta tako.Včasih se imata rada,večina pa tekmujeta v vsem živim,povsod,pa Mihael ji nagaja,Lara cvili...za vsako figico,pol še pa Nini,da še ona cvili.Babe pač cvilijouser posted image

Takle imamo,nič nam ne manjka,je zelo pestro.

suzanamai,se do pikice strinjam s teboj o bioresonanci

Neposredna povezava do sporočila: 3192
1.5.2009 21:10:00   
valči
...bioresonanca,Laro sem vozila od njenega 18. mesca,do 2 let,torej pol leta,imela je strogo dieto,z par dovoljenimi živili,alergije na vse živo in neživo pokazalo,pa neke blokadfe,pa glivice,znova in znova glivice.Pa obisk za obiskom.Pa vprašam pediatrinjo za mnenje,pa mi mirno reče,da je to lari fari in da naj raje s tem denarjem gremo na dopust in naj neham.Jaz trma,vozim dalje,češ,pomaga ji,doma mi je samo mož stal ob strani,tast ni verjel.

Na koncu se izkaže,da je večina folka imelo prav,le jaz ne in moja denarnica.Bi res lahko šli na morje v hotel z tistim kešom.

Vglavnem,naši Lari se je zgodilo to,da po končani terapiji,ji je vse ven udarilo,koža,katastrofa vsa v mehurjih,krastah,prebava,zaprta,pšol bruhanje,eh,dolgo se je sestavljala,kljub dieti.

Sem kot polit cucek šla k P,pa mi reče brez očitkov,da ni malo otrok poslala v bolnico po končani bioresonanci,ker se jim je stanje tako poslabšalo.Baje pride včasih do kontra reakcije.

Ja,moja šola,imajo v večini starejši res pravuser posted image
Meni je žal časa in denarja.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
2.5.2009 14:07:00   
10ka
oktoberka - super, da je Zarja tako lepo sprejela svojo sestrico. Upam, da bo pri nas tudi tako, vsekakor bom pa porabila tvojo idejo o branju knjig med dojenjem. A dojenje je steklo? Čestitke še enkrat!

valči - res zanimiva izkušnja o bioresonanci. jaz na srečo nimam sploh še nobenih izkušenj, samo se mi zdi, da se alternativo na splošno kar preveč hvali, oz. da jo je ljudem malo nerodno kritizirat in so raje tiho. pa rada slišim vse strani.

kasija - kako nizki štart? Jaz še 9 tednov, ti pa 9 dni... Blagor ti user posted image

Mi smo danes našo princesko čisto zmatrali - najprej na igrala, potem še na pizo, pa v avtu sem jo do doma zabavala (drugače bi zaspala z 5 minut in to bi zadostovalo do 8h zvečer) in zdaj spi- na morju podnevi sploh ni več hotla spat!! jaz pa ne vem, al bi šla pospravljat ali počivat.

morje z dedki in babicami - tjašo bosta letos poleti vzela za kak teden sabo, kar se meni zdi čisto ok. smo se zmenili, da bo šla pred tem poskusno z njima na morje za kakšen vikend, da vidimo kako gre. sam pol ne vem, kaj bova s user posted image delala, ker bo testni vikend še preden dobimo dojenčka. zaenkrat je prepovedan user posted image , jaz ga tud žurat ne smem, tako da hmmm - pojma nimam. a vi boste poslale svoje malčke kaj na morje z dedki in babicami.

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
2.5.2009 16:01:12   
mama06
bioresosnaca - pri nas je pomagalo, saj so bili naslednji testi vsi negativni, pa še dosti denarja nisem zapravila ( 110EUR). In ravno sedaj se z mojim meniva, da malega spet peljem tja, ker je celi flekasti po obrazu, kot da ima neko alergijo user posted image user posted image . In tudi, ko sva končala s terapijo, nisva dobila nobenih reakcij ali imela kakršnihkoli stranskih učinkov. To je pač naša zgodba....

babice in dedki ter dopust - pri nas odpade, ker ponoči ne bi nihče spaluser posted image user posted image

oktoberka in mišk - lepa deca in krasne fotke. Kar lušte dobiš.....user posted image

Kasija - želim ti hiter in lahek porod

igrače - a katera ve, kje se da dobit kakšne super igreče, ki visijo s stropa?

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
2.5.2009 16:02:20   
mama06
Še nekaj - dojenje - koliko vas (nas) še doji? Ker naš je še čisto vdarjen na zizouser posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
2.5.2009 16:42:23   
Kasija
morje Elian letos še en bo šel na morje z nikomer razen z nama. Itak bomj az doma, pa bo prilika, da smo več skupaj. Ko bo večji, pa sigurno gre, če ga bodo le hoteli. Nekako čakam, da bo znal sam povedat, kam bi rad šel.

mama06 kakšne stropne igračke? daj kakšen primer pokaži. a tako kot okrasek? recimo v ikei imajo eno luč, ki meče okrog barvne pike - kot disko krogla.
Pa hvala za lepe želje glede poroda.

10ka Čas brez tjaše..hmmm...kaj pa šivanje? Brabnje kake dobre knjige? No, saj si se itak hecala, da ne boš vedela kaj počet. Se res navadiš v bistvu prilagoditi življenje otroku in potem si frej in bi lahko šel v kino ali gledališče, pa kar ne greš user posted image .

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
2.5.2009 20:52:22   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

mama06 kakšne stropne igračke? daj kakšen primer pokaži. a tako kot okrasek? recimo v ikei imajo eno luč, ki meče okrog barvne pike - kot disko krogla.
Pa hvala za lepe želje glede poroda.

prvo glede poroda....moj je bil namreč maratonsko dolg in boleč, zato ti iz srca želim hitrega in nebolečega. Sem po porodu dejala, da takega poroda ne želim niti najhujšemu sovražnikuuser posted image

igrače - sem mislila bolj okraske, ki se obesijo na strop - kot kakšne rožice, živalce, ki visijo na nitkah. Nimam primera, saj to je ravno to, kar me mori. Potem bi že sama iskala, pa niti ne vem, kako se reče. Samo vem, kako zgleda....sem smotana, aneuser posted image

alergija in podobno - sem že čisto na tleh glede J obraza. Saj sem že rekla, da je dobil neke fleke, sedaj pa je prav zabuhel v obraz, za ušesi in zadnji del vratu. Ne vem, ali je na kaj alergičen, ali kaj je? V ponedeljek gre dragi z njim spet k P, ker jaz grem po 14 dneh bolniške v službo, nadaljujejo jo pa moj dragi. Moram it delat, ker me toliko dela čaka, pa še od sodelakve vse dobim, ker gre čez 2 meseca na porodniško.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
2.5.2009 21:20:26   
10ka
mama06 - mobile so takšni okraski. V ikei se dobijo takšni za otroke:
user posted image

V Ljubljani se dobijo v trgovini Ristanc - fina a žal malo dražja trgovina v centru http://www.ristanc.si/ in še v eni drugi trgovini v bližini Maxi-ja. Imena druge trgovine se žal ne spomnim, je pa cenovno bolj ugodna in ima tudi krasne stvari. mogoče jih imajo tudi v kakšnih trgovinah za umetnike (prometej itd...). a ti to kaj pmaga?

user posted image

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
2.5.2009 21:54:50   
suzanamai

IZVIRNO SPOROILO: mama06

alergija in podobno - sem že čisto na tleh glede J obraza. Saj sem že rekla, da je dobil neke fleke, sedaj pa je prav zabuhel v obraz, za ušesi in zadnji del vratu. Ne vem, ali je na kaj alergičen, ali kaj je? V ponedeljek gre dragi z njim spet k P, ker jaz grem po 14 dneh bolniške v službo, nadaljujejo jo pa moj dragi. Moram it delat, ker me toliko dela čaka, pa še od sodelakve vse dobim, ker gre čez 2 meseca na porodniško.

Mama06 sigurno gre za alergijo, zaradi reakcije ima zatecene bezgavke za usesi in na vratu. Na tvojem mestu bi ga peljala k dezurnemu, saj mu lahko zozi dihalne poti. Ce pa imas kak sirup doma, npr. Claritin ali Aerius, mu takoj daj pol zlicke. Res pelji ga, saj pri Maiu je hudo, ko postane zabuhel.

No mi smo bili danes pri mojih in princeska se je zmatrala, saj je morala vse pretaknit, vse regratove lucke prepihat, vse macke polovit....
Me pa ze malo skrbi, saj ze tretji teden ful malo je in driska. Sicer verjetno driska, ker je skoraj edina hrana flasa mleka. No ja zaloge se niso posle.

Kasija drzi se, mislim nate....drzim pesti....

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
6 značilnosti avgustovskih mamic
Mamice, rojene v zadnjem povsem poletnem mesecu, so posebni ljudje, za katere je težko, da jih ne bi imel rad. Kljub tem...

Pranje ritke.
пеперутка16

Ali vaš mož preoblači otroka, mislim pranje ritke in menjavanje plenic?

Da, vsak dan. (38%)

Včasih. (38%)

Redko. (25%)

Nikakor, za vse sem jaz. (0%)

Število vseh glasov: 8

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!