lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 Srečanje junijskih princev in princesk 6. MAJ (sreda) Kolosej Ljubljana Anja (Tina28) Sara (Didlinaa) Lovro (a_s) Jaka (anaj) Izabela (alea) + gibanica Sabina (babysolza) Lukas (RMRM) Luka Patrik (nya) Lana (mtinca) Lara (samsa) Luka (Mojca) Ema (ninny) Žiga (kaja) - po zobarju anaj - čakamo na tvoj fensi seznam! .................vsakič,ko vidim,seznam,ratam žalostna.......................veste,mogoče zakaj?...........................važičke,še tri dni pa boste skupaj kafetkale ...................novica pri nas,maju se majeta dva zobka,lun je začel malo več goste hrane jest,in manj ziza,čez dan,včeraj je zdržal,8 uhr brez mene,smo bili na parceli,polagali parket v delavnici,danes,ga moj polaga sam,mami se je pregrešila s čokolado,kar pomeni,da bo menzus v parih dneh tuki........enej,kaka po celem stanovanju ,mu še ni kapnilo,da je treba it na školjko,ampak se pokaka,in izbaci,kjer pač že je,potem pa si gre obrisat rit v kopalnico ...........no bo že,lep dan še naprej.