jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca Cer punce.... ja,nedelja je danes,pa ni nobene gor... Upam,da sem vam kej luste naredla in da pridete dol..na sonce in morje... Moja tasca je tud ena izmed tistih,ki mislijo,da vse vejo, ma se moram pac sprijazniti s tem in pri enem uho noter in drugem ven...ma midva z mojim sva se na zadnje oreng skregala zarad njih , stvari so sle zelo dalec,tak da smo se na koncu moral pogovorit vsi skupaj...sklenili en kompromis,ker drugace ne gre...jaz sem pa tud velik sama,da rabim tud njihovo pomoc...je treba vcasih mal popustit...tko je zivljenje..ampak moram priznat,da je tezk bit vedn prijazn in da me vcasih res ob zivce spravlja, ampak dober, bomo ze nekako... pa drugace,kako ste? Dejte mi povedat ,kolk na dan ali noc ve spite? A grem samo jaz zgodaj spat? Pa potem zgodaj vstanem, al kako? V glavnem me zanima,ker jaz grem spat ,ko tamali zaspi po kopanju, okrog 22.ure. ...pa se mi zdi,da mi ful casa zmanjka za ostale stvari, se posebej zdej,ko sem sama in je moj v sluzbi.... lp mah... js kar spim recimo... meni gre spat okoli 8h in potem vleče do 2.00 oz. do 2.30, pol naslednjo rundo pa se zbudi od 5.00 do 5.30. Vsaj tako je blo do zdej. Zdej za vikend pa sva se preselila k mojemu in je očitno ta menjava okolja nardila svoje, ker ga nimam več poštudiranega... včeraj je npr. zaspal ob 7.00, pa se je ob 8.00 zbudu... smo mu dali za jest... je zaspal do 3h... pol se pa ni več zbudu in še kar spi.. js pa budna, ker je nekaj momljal in ko to dela ne morem spat pa še moj je šow v službo tako da zdej tle visim