|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
3.5.2009 8:21:34   
mama06
Klaudia vem katerega imaste. Sem ga že sama gledala. A misliš, da si lahko glavo prebije, če prileti gor, ker naš je pravi gavnar in pleže in divja, pa se bojim, da ga ne bi vozili še šivatuser posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
3.5.2009 8:24:07   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: mama06

Klaudia vem katerega imaste. Sem ga že sama gledala. A misliš, da si lahko glavo prebije, če prileti gor, ker naš je pravi gavnar in pleže in divja, pa se bojim, da ga ne bi vozili še šivatuser posted image

Ah, glavo si lahko tudi na ravnem prebije. user posted image  Ti bom popoldne fotkala od blizu, pa boš sama presodila.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
3.5.2009 8:31:45   
majoli
Ooo, kako lepa novica za dobro jutro. Bravo kasija user posted image ! Čestitke!!!

Ko gledam tele lesene stolčke, mi je kar žal, da smo kupili mamuta.

Te alergije so pa za ponoret.  Da nima tudi naš česa - sem ravno včeraj opazila rdeče pikice  blizu vratu. Grem zdajle preverit, če jih ima še.

živa, super, da greste na svoje. Zelo lepi sobici sta. Parket je ful lep- kateri je?

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
3.5.2009 8:43:27   
mama06
da ne bo katera mislial, kaj danes toliko pišem .....mojadva še spitauser posted image

Klaudia- saj to je to, da se razbije že na ravnem, kar naš redno prakticira pri ustnicah, zato moram tiloko bolj pazit, kaj dam više od taluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
3.5.2009 9:08:17   
suzanamai
user posted image user posted image Kasija, sem vceraj full mislila nate, se mi je kar zdelo, da se nekaj dogaja. Cestirke tudi bratcu Elianu in ociju. Gal je pa korenjak, pa full lepo ime.
Punce ob vseh teh pikicah me je kar groza, prva stvar ki jo naredite je nujno brez oresckov, cokolade, svinjine, ostrih zacimb, agrumov in svinjine. Pa obvezno 2x izpiranje in brez mehcalca.
Zoja ima intoleranco na orescke, sem ji dala zadnjic enega, da sem videla reakcijo, pa je bila takoj spet pikasta. So orescki itak prepovedani do drugega leta. Flekec na licku je skoraj ze dober, upam da se ne bo spet pojavil, ko bova prekinili s kremo in aeriusom.
Mama06 zal mi je ce sem te prestrasila, javi mi

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
3.5.2009 9:53:45   
jasna
ooooo kako lepo, pa imamo še eno detece med sabouser posted image

kasija, čestitke vsej družinici! Upam, da je porod potekal lepše kot pri Elianuuser posted image  Gal je pa pravi korenjakuser posted image user posted image user posted image  Dobrodošel mali možuser posted image

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
3.5.2009 10:13:41   
pingi
Kasija, bravo bravo!user posted image

Dobrodošel Gal! Pa čestitke tudi bratcu Elianu in očku!
Lepo se cartajte.user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
3.5.2009 12:42:19   
10ka
Kasija - čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tudi jaz upam, da je porod potekal brez problemov (po možnosti z EA - vem, da si to želela). Gal je pa ful velik fant! boste številke 52 in 56 kar preskočili a ne? dobro, da ni v trebuhu do roka počakal, ker pol bi pa verjetno lahko kar kak rekord podru :) upam, da se dobr počutiš user posted image

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
3.5.2009 17:16:13   
suzanamai
evo Mama06, spodaj je tisto kar sem ti obljubila in za vse ostale, objavljam en zanimiv mail, mogoče je pa kaj res na temu...

NEKAJ O DRAGI KOZMETIKI...

"Če želiš ostati zdrava, samo vstran od raznih Vichyjev, Eucerinov, Nivej ipd., sem ravno zadnjič bila na predavanju ene neodvisne raziskovalke (ki je ne financira noben lobi, kar je najpomembnejše!) in zvedela, da je v teh znamkah daleč največ najhujših kemikalij, ki seveda pridno prodirajo skozi kožo v krvni obtok... Če ti je kaj do zdravja, zberi nekaj od znamk, ki imajo potrjen eko certifikat ali BDIH, recimo med najbolj zdrave sodijo Weleda, Dr. Hauschka itd., ne pa tiste, ki so polne derivatov nafte, parabenov, PEG-ov in ostalih kancerogenih snovi.

Mimogrede, Eucerin je po nemških neodvisnih eko-testih razglašen za najhujšega!"

Pred kratkim sem prebrala tudi knjigo ameriškega zdravnika, ki omenja nevarne sestavine v kozmetiki in čistilih, kolikor mi je dopuščal čas, pa sem še sama malo raziskovala po internetu. Iz kopalnice je letel Buebchen, L'orealovi šamponi, nekaj stvari bom še porabila do konca.
Sicer pa reklapljamo na Weledo in Dr. Hauschka tako za otroke kot za naju z možem.

Najslabše je Nivea, Max Factor, L'oreal, tudi kozmetika višjega
cenovnega razreda, kot je Dior, Guerlain, Chanel, Lancome. Mislim, res kriza. Sama sem prisegala na Clarins, pa ni ne vem koliko boljše kot Garnier itd.

No pa še nekaj:
ZDRAVE IN LEPE (povzetek predavanja Sanje Lončar 9.6.2007 v MB)
(povzela bom tudi kakšne druge informacije, ne le o kozmetiki, ker je res koristno vedeti!)

Liki v reklamah za celulit so, ne boste verjele, 12-13 letnice, ki so skrbno naličene, da izgledajo starejše, tako da v teh reklamah vidite napete noge deklic, ki seveda še ne morejo imeti celulita, ki pa je v kasnejših letih povsem naraven in normalen pojav!
Zelo pomembno je piti dovolj vode!!! - če celica ne dobi zadosti vode, se ne more obnavljati, ampak se poškoduje - tako nastajajo tumorske tvorbe, ker vzdržujejo v telesu nekaj, kar je v okvari!

Nara Petrovič je napisal zelo priporočljivo knjigo Navodila za uporabo človeka!

Od premalo vode nastaja tudi osteoporoza, visok krvni pritisk, težave s prebavo...

Nikoli ne jejmo zvečer! Organizem je sprogramiran, da potrebuje hrano jutraj in v prvem delu dneva!

Dobra novica: čokolada je zelo dober vir magnezija! :))) (a ne pretiravajmo)

Proti celulitu niso potrebne nobene kreme, ampak je dovolj že sama masaža, npr. če se nekajkrat na dan spomnimo in malo zmasiramo stegna,četudi skozi oblačila, da spodbudimo cirkulacijo, pretok limfe...
Večina anticelultnih "čudežev" je celo zelo škodljiva! Praznijo
maščobne celice, zategujejo kožo, in to navečkrat s kislinami, po
čemer so celice bolj dovzetne za UV, torej tudi za raka kože, po teh sredstvih ne bi smeli  vsaj 7 dni na sonce!! kisline so tudi v vseh kremah za pilinge ipd.

Za hrbtenico je zelo priporočljivo sedenje na žogi (tisti ortopedski, saj veste kateri, ne? :))

Rešitve za DELNO odpravljanje celulita (ker v celoti to NI mogoče):
- več vode in dovolj kakovostne soli
- več gibanja, masaže, knajpanja
- uporaba naravnih olj za nego kože (npr. Weleda)
- zeliščni pripravki, ki pospešujejo cirkulacijo odvajajo strupe...
- jesti ob pravem času
- vnašati manj "smeti" v telo
- izbirati hrano v skladu z individualnimi karakteristikami (krvno
skupino, došo, stanjem posameznih organov)

V sredstvih proti celulitu so snovi za čiščenje strojev,
razmaščevanje... (skratka, bolje da ne veste, kaj vse).

Brezovo olje (od Welede) - če s tem namažemo noge, bomo šli praktično vsako uro na WC - odvaja vodo iz tistega dela telesa, kjer je naneseno, zraven pa moramo piti veliko vode! To pomaga recimo pri edemih, oteklinah... razstrupi tkivo! Tudi kneippanje je zelo priporočljivo!

KOLIKO JE SONCE RES NEVARNO?
Npr. v sončnem vremenu na Jadranu je faktor približno 18, v rahlo oblačnem 10, v oblačnem 4, tako da v sončnem vremenu faktor 18 ali malo več (odvisno od tipa kože) povsem zadostuje! Ko so erupcije na soncu, morda nekoliko višji, npr. 20! Ljudje, ki uporabljajo visoke začitne faktorje, imajo največ raka kože! Po eni strani zato, ker so ta močna sredstva že sama po sebi škodljiva, po drugi pa zato, ker mislijo, da so potem zaščiteni in se brezskrbno nastavljajo soncu ob  najmočnejšem sevanju.

Npr. faktor 20 posrka 94% UVB, faktor 30 pa posrka 95-96%, tako da nanesemo 50% več kemije za 1-2% več zaščite, kar se seveda ne izplača!
Naravna zaščitna sredstva za sonce so na bazi TITANIUM DIOKSIDA (npr. Weleda) - ki naredi na koži refleksno plast, se ne vsrka v kožo, faktor 20 je povsem dovolj! (sicer se menda malo vidi na koži, ampak zdravje je prvo, sploh pri otrocih! - sicer se pa tudi pri navadnih kremah za sončenje svetimo...)

-Sintetična sredstva: že 15 dni(!!!) po odprtju precej pade zaščitni faktor, tako da seveda niso uporabna naslednje leto!
-Naravna sredstva: lahko jih uporabljamo 3 leta, ker tukaj gre za minerale, ne povzroča alergij,... Titan in cink so koži prijazni.

Ampak pozor: velike kozmetične firme pa delajo naslednje: titan
zdrobijo v nanodelce, tako da se ne vidi na koži, ker vanjo prodre(!), kar je škodljivo - to počno Nivea, L'Oreal,...

Če pa ima sredstvo certifikat BDIH (zelo stroga kontrola!), je zagotovo varno!

Kokosov, olivna,... olja so primerljiva s faktorjem 4! Na kožo se pa pred sončenjem ne sme nanašati šentjanževkino olje, ker je
fototoksično! Je pa priporočljivo za opekline PO sončenju, ker
preprečuje raka kože.

Naravna sredstva torej delujejo na površini kože, imajo veliko daljšo obstojnost od sintetičnih filtrov, zato v preparatih ne zahtevajo močnih konzervansov, delujejo takoj po nanosu (ne šele čez pol ure).

Poleg Weledinih in Dr. Hauscka izdelkov (ki se pa menda na Hrvaškem ne dobijo, če ste tam na morju), je zelo dober tudi Ambre Solere (nekako tako). Če se že pojavi alergija, se priporoča ALoe Vera gel, krema Cosmerba-rjava, in mazila na bazi ognjiča.

Nivea in Eucerin sta se po nemških strogih Eko-testih izkazala za NAJSLABŠE - formaldehidi so celo v Nivei za otroke!!!

DEPILACIJA
Najbolj naravni rešitvi sta vosek in britvica.
Depiliranje s kritali karbeksa: so precej grobi za kožo, niso primerni  za ljudi s tanko občutlivo kožo, za otroke, starejše,... za zdrave mlade z močno kožo pa bi še prišli v poštev.

NAJHUJŠA MOŽNA VARIANTA: kemična depilacija z depilacijskimi kremami!!!
Tega ne uporabljajte NIKDAR! Kemija, ki je v treh minutah sposobna stopiti dlako(!!), zelo spremeni pH kože, koža naenkrat postane odprta, izgubi zaščitni sloj, vanjo vdrejo patogeni organizmi, kar lahko traja tudi do teden dni! Takrat ne bi smeli niti slučajno v bazen...

ANTIPERSPIRANTI
-zamašijo pore
-zmanjšajo izločanje žlez znojnic
-umazanija se vrača v telo

Naravna rešitev:
-ne preprečujmo potenja
-slanica preprečuje razkroj in razvoj neprijetnega vonja
-uživanje dovolj vode - to naredi bolj blag vonj
- naravni materiali oblačil
če že moramo uporabiti respirant, ga detajlno speremo takoj, ko "nujna" situacija mine!

Bezgavke se napolnijo s "smetmi" (če jim zapremo ta "vrata"),
pogostejši je rak dojke,... Tudi nedrčki prispevajo k temu (zaprejo pretok, cirkulacijo, limfo...)
- zelo redek je rak dojke pri ženskah, ki ga ne nosijo!

Kristali iz himalajskih soli (naravni!) so OK, ampak ne tisti umetni,  ki jih delajo iz aluminijevih soli!!!
V Sanolaborju se dobi slanica (namesto deodoransa), v majhni flaški nanesemo je malo na robček in narahlo obrišemo področje. Tudi Weleda in Hauschka imata zdrave deodoranse.

EUCERIN: 10% čebeljega voska in 90% nafte!
Podobno: Vichy, Oil of Olaz, Nivea,... najslabše!!!

(Zakaj lekarne reklamirajo Eucerin kot "kao" zdrav: preprost odgovor:denar je sveta vladar! kolikor jim kdo plača, toliko jim naredijo reklame, ker to pač morajo početi!)

Glicerin: ta sestavina je lahko sintetična, lahko pa je rastlinski
glicerin. Slednji ni škodljiv.

Samoporjavitvene kreme: kemija bodisi prodre pregloboko ali pa zatre obnovo celic, razen pri tistih, ki "držijo" le 2-3 dni. Probletmatični so tisti, ki imajo učinek 10-15 dni ali več, ker so očitno prodrli v najgloblje plasti kože.

Zato Haushka in Weleda sploh nista izdelali teh krem, ker imata stroge zdravstvene kriterije in sta priznali, da ni varnega načina, na katerega bi se naredil tak izdelek, in imajo filozofijo, ali varno,
ali pa raje nič!

Dobra mila in šamponi se ne penijo!! (vsaj ne preveč). Lauret sulfati
- snovi, ki se penijo, spodbujajo prekomerno maščenje, in naredijo začarani krog!

L'Occitane, JUST, Rivitas,... - tudi ni naravno, razen pri Justu
nekaterih starejših zadev, kot so ognjičeva in brinova krema ter Olje 31.

Za otroke z atopičnim dermatitisom je najboljša hladno stisnjena
kokosova maščoba, ekološko izdelana, ki ima vonj! (tista brez vonja je namenjena za kuho!) Če ima vonj, namreč pomeni, da so še prisotni delujoči encimi.

Za majhne otroke pa je najboljša znamka Weleda, ker so skrbno preučili otroško kožo, in so njihovi izdelki takšni, da na otroški koži naredijo zaščitno plast, namesto da bi prodirali v globino te
občutljive kože in spreminjali njeno strukturo!

Vse v življenju se zgodi z razlogom!

Lep pozdrav,

< Sporočilo je popravil suzanamai -- 3.5.2009 17:23:13 >

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
3.5.2009 17:28:38   
suzanamai
Pa še ena zanimovost o hladno stisnjeni kokosovi maščobi. Takoj jutri jo grem iskat k sosedu, sem si jo že zadnjič ogledovala, pa nisem še vedela, da lahko Maia z njo mažem.

Nova spoznanja
Srednje verižne molekule maščobnih kislin v kokosovem olju so podobne maščobam v materinem mleku in imajo tudi podobno funkcijo. Lavrinska kislina se v človeškem organizmu spremeni v monolavrin, ki ga telo uporablja za uničenje posebnih virusov z lipidno ovojnico, kakršni so virus herpesa, HIV, virus prehlada, Candida Albicans in nekatere patogene bakterije.

Kako močno antivirusno učinkujejo kokosove maščobe, je potrdil tudi dr. Conrato S. Dayrit Emertius, profesor farmakologije z univerze na Filipinih, z raziskavo. S kokosovimi maščobami mu je uspelo znižati obremenjenost z virusi pri pacientih, obolelih za aidsom.
Dr. Mary Enig, znana biokemičarka in nutricionistka, poroča o otrocih, pri katerih so ugotovili, da so HIV pozitivni, čez nekaj časa pa so bili spet HIV negativni. S prehrano so dobivali visok delež kokosovih maščob, in te so po znanstveničinem mnenju pomagale, da se je v telesu generiralo dovolj antivirusnega monolavrina.

Edini vir lavrinske kisline, ki ga lahko primerjamo s kokosovo maščobo, je materino mleko. V kokosovi maščobi ga je skoraj 50 odstotkov, v materinem mleku pa nekaj več kot ena tretjina. Če pogledamo in primerjamo z naslednjim živilom, v katerem najdemo to kislino, je to maslo, v njem ga je le 3 odstotke.

Več lahko preberete tukaj KLIK

< Sporočilo je popravil suzanamai -- 3.5.2009 17:30:04 >

Neposredna povezava do sporočila: 3235
3.5.2009 17:34:38   
suzanamai
Pa še nekaj za dobro voljo, sem skoraj pod mizo padla

TAKO IZVIRNEGA IN KOMIČNEGA DOPISA PA NE PREBEREŠ DOSTIKRAT (A-JE-TO), PREBERI NE BO TI ŽAL!
Pismo krovca, ki spominja na A JE TO:
Pismo krovca Mariborski zavarovalnici GRAWE, v katerem opisuje posledice svojega nepremišljenega ravnanja.
Kot odgovor na Vašo prošnjo, da potrebujete več informacij o moji nesreči, vam sporočam naslednje:
Pod številko 3 poročila o nezgodi sem kot vzrok nesreče navedel "nepremišljeno ravnanje". Prosili ste me, naj natančneje opišem, kaj sem s tem mislil.
Po poklicu sem krovec. Na dan nesreče sem delal sam na strehi šestnadstropne novogradnje. Ko sem končal delo, mi je ostalo se priblizno 250 kg opeke. Ker jih nisem hotel nositi navzdol po stopnicah, sem se odločil, da jih bom po zunanji strani spustil navzdol v vedru. Čez škripec sem napeljal vrv, ki sem jo na eni strani pritrdil na tla, na drugi konec sem privezal vedro in vanj naložil opeko. Nato sem se vrnil navzdol in odvezal vrv. Trdno sem jo držal, da bi vedro z 250 kg opeke čim bolj počasi prispelo na tla. Kot je razvidno iz številke 11 mojega poročila, je moja takratna telesna teža znašala 75 kg . Ker me je v tem trenutku zelo presenetilo, da sem izgubil tla pod nogami in me je začelo vleči navzgor, sem izgubil prisebnost in pozabil izpustiti vrv. Na tem mestu mi verjetno ni treba dodati, da me je vleklo navzgor z vedno večjo hitrostjo.
Približno v višini tretjega nadstropja sem srečal vedro, ki je prihajalo iz nasprotne strani. To pojasni poškodbe na lobanji in zlomljeno ključnico. Pa vendar mi je to srečanje le neznatno zmanjšalo hitrost. Se vedno me je vleklo navzgor, dokler mi škripec ni vase potegnil prednjih členkov mojih prstov.
Na srečo sem ostal priseben in se kljub bolečini trdno držal vrvi. Toda v tem času je vedro udarilo ob tla s tako močjo, da mu je odbilo spodnji del in so opeke zletele ven.Brez opeke je vedro tehtalo priblizno 25 kg . Na tem mestu se ponovno sklicujem na točko 11 mojega poročila, kjer je navedena moja telesna teža ( 75 kg ).
Kot si verjetno lahko predstavljate, sem takoj začel hitro padati. Približno v višini tretjega nadstropja sem se ponovno srečal s tokrat navzgor prihajajočim vedrom. To pojasnjuje oba zloma ter odrgnine po nogah in spodnjem delu telesa.
Srečanje z vedrom je upočasnilo nadaljnje spuščanje, zaradi česar pri padcu na kup opek niso nastale večje poškodbe. Zlomila so se le tri hrbtenična vretenca.
Hkrati pa z obžalovanjem priznavam, da sem v tem trenutku še enkrat izgubil prisebnost. Ko sem namreč ležal na kupu in opazoval, kako sedaj prazno vedro pada proti meni iz šestega nadstropja, sem izpustil vrv. Tako je vedro neovirano letelo navzdol, mi izbilo tri zobe in zlomilo nosno kost

Neposredna povezava do sporočila: 3236
3.5.2009 17:49:28   
oktoberka
Klaudia, si me prehitela z novico!user posted image
Kasija, iskrene čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://oktoberka.moj-album.com

Neposredna povezava do sporočila: 3237
3.5.2009 18:03:42   
suzanamai
IZVIRNO SPOROČILO: oktoberka

Klaudia, si me prehitela z novico!user posted image
Kasija, iskrene čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj mene ju tudi, ko pa tako zgodaj vstaja, je že ob 7h post napisala, mi smo vsi še pod vekami gledal. Ko sem pa vstala, je bla pa novica že objavljeno.

Ja ni kaj Klaudia, vedno je korak pred namiuser posted image .

Joj Kasija daj pošlji nam kako slikico..., drugače bom možeka zamorila...user posted image

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
3.5.2009 18:15:34   
Klaudia
suzanamai - o vplivu kokosove maščobe na kožo imaš veliko tudi TUKAJ napisanega.

Vstajamo pa mi pred sedmo. Žal ima Lia tako uro naštelano user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

Neposredna povezava do sporočila: 3239
3.5.2009 18:36:23   
suzanamai
Hvala, sem že vse prebrala, kar sem našlauser posted image

Če me spomin ne vara Klaudia, a ni tvoja sestra prodajala neko olje. mah saj ne vem več, ko mam tolk informacij v glavi. Zadnje čase se mi dogaja, da rabim par ur, predno vem kam naj dam obrazuser posted image . vem da poznam človeka, pa ne vem od kje... katastrofa

Meni je pa tako fino, moji so šli na gorenjsko po kosilu, moja naloga pa je, da skačem ko zapiska iz kleti da je oprano ali posušeno. medtem pa zabijam čas na netu. Ufff kako paše... Moram priznati da je bil kar naporen teden, saj sem imela Zojo skozi doma, pa še možekauser posted image . Veliko lažje je kadar je Mai doma, saj se full zaigrata, no hvalabogu za sosedovi punčki, je imela vsaj družbo. Moram se pohvaliti, pri nas že rečemo rrrrrrrrrr, tako lepo kliče sosedovo Saro, pa mačka Jureta... Počasi začenja govorit, edini problem je, da je nismo navajeni poslušati, saj je bila do nedavnega na sporedu kitajščinauser posted image . no sedaj se navajam, da jo poslušam in punca se full trudi govoriti, polega mama, tata, mai, jure, sara obvlada seveda papa, teta, amala (jedla), čoko, še, ne, umila(mila), mazana (umazana), pove da je fuj ali kakana, gugala, patka(lopatka), ven, dezek.. no da ne bo preveč, šele sedaj vidim, da že obvlada puncauser posted image
Poleg tega hoče že lulati na stranišče, pokaka in polula se že na kahlico, seveda ko to sama hoče, umiva se v lužah na cestiuser posted image , bom dala posnetek na youtoube, da se boste lahko narežale.... umiva zobe ko profi, samostojno hodi po stopnicah (drži se za steno), vozi tricikel... vozi se na rolki, seveda tako da sedi... Se vidi vpliv starejšega brata

Aja Mehurčica, v kleti imam en board za Davida, če hočeš.

No hotela sem povedati, da mi mai full odnese, kar se tiče Zoje in me je prav groza, ker bo toliko odsoten od doma.
Sem ravno gledala, da bo drugo šolsko leto od sept. do dec. celih 40 dni doma in v šoliuser posted image

No punce sedaj pa rabim pomoč, okoli pošiljam prošnje za sponzorstvo, če ima katera idejo naj mi piše na zs ali pa tukaj.

Sedaj bom pa nehala, saj mi je ena štajerka izpod pohorja poslala dež, pa moram šibat peskovnik zapretuser posted image

< Sporočilo je popravil suzanamai -- 3.5.2009 18:49:43 >

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
3.5.2009 21:15:12   
živa
Kasija, čestitam user posted image  in Galu vse najlepše na tem svetu user posted image !

majoli, imamo hrastov parket.

In zdaj grem naprej selit stvari.

Lp,

živa

Neposredna povezava do sporočila: 3241
3.5.2009 21:17:35   
suzanamai
http://m.facebook.com/photo.php?r0fc07c34&pid=298478&id=1521048702&refid=13Danes sem pa zgovorna. Bom probala slikco Gala prilimat

Neposredna povezava do sporočila: 3242
3.5.2009 21:18:09   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai

Če me spomin ne vara Klaudia, a ni tvoja sestra prodajala neko olje.

ja, prav si si zapomnila. Tista stran je njena user posted image

Susan Savannah

Neposredna povezava do sporočila: 3243
3.5.2009 21:23:49   
Klaudia
mama06

user posted image

user posted image

Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
3.5.2009 21:32:28   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai

http://m.facebook.com/photo.php?r0fc07c34&pid=298478&id=1521048702&refid=13Danes sem pa zgovorna. Bom probala slikco Gala prilimat

Da ti pomagam

user posted image

user posted image

Susan Savannah

Neposredna povezava do sporočila: 3245
3.5.2009 21:35:14   
2ursae
kasija, prisrčne čestitke user posted image user posted image

suzanamai, men se un ta prvi članek zdi kot reklama za Weledo ... pa ne rečem, da ne verjamem, kaj tam piše, po mojem sicer vsaj malce pretiravajo, ampak bi bile navedbe bolj kredibilne, če ne bi zelo vpadljivo hvalili enega proizvajalca user posted image .

živa, luštni sobici ... si vas predstavljam, kako uživate ... kdaj lahko pridemo pohledat user posted image ?

Mi smo vsi fino, Borči je naš mali sonček, se smeji za vsako figo, govori kot dež, skratka, uživancija. In, ja, že tretji teden smo zdavi user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
3.5.2009 21:39:59   
sanwebdra
KASIJA, čestitke. Gal, mali velikan, dobrodošel!

Suzanamai, kak te je lepo brat. Sem te res pogrešala.Tako kot zdaj pogrešam Vanili.

Pikic seveda nsimo dočakali, tako da se je moj sum na šesto pokazal za napačnegauser posted image . Sem pa včeraj Juliji nabavila tobogan in peskovnik za doma (ko glih okolico urejamo), da se bo imela s čim igrat .... in je bila zelo potrpežljiva v mnogih vozičkih v mnogih trgovinah - shoppingirali sva cele tri ure. Avto pa je bil poln do zadnjega kotička. Zdaj pa še kmalu izlet v Ikeo.

Moram povedat, da je tudi naša gospodična že nekajkrat (v petek prvič) povedala, da bi šla "kak" oz. "lula". In smo jo dali in je počakala in opravila svoje v kahlicouser posted image ... kak sem bila vesela. Še bolj vesela pa sem, da prihaja poletje in bo "brezplenično stanje" bistveno lažje uvest.

Upam, da se vam sumi na AD izkažejo za napačne ... vsem obilo pikapok.

Aha, še to, živa - fuuuuuuuuuuuuuul lepi sobici!!! Še malo, pa na svojem, super.

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 3.5.2009 21:43:36 >

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
4.5.2009 13:45:21   
suzanamai
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

suzanamai, men se un ta prvi članek zdi kot reklama za Weledo ... pa ne rečem, da ne verjamem, kaj tam piše, po mojem sicer vsaj malce pretiravajo, ampak bi bile navedbe bolj kredibilne, če ne bi zelo vpadljivo hvalili enega proizvajalca user posted image .

2ursae tud meni vešuser posted image

Sanwebdra hvala, tudi jaz pogrešam Vanili, sem ji napisala mail, upam da se kaj javiuser posted image

Klaudia hvala za pomoč, sem se matrala preko telefona, ker se mi ni dalo it v zgornji štuk, pa ne razume funkcije prilepiuser posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
4.5.2009 20:43:09   
VANILI

JOJ JOJ PRELEPOOOOO!!!!!
Čestitam vsem trem novim bebicam, pupikam in pobčku!!!!! Tako sem vesela za vas!!! Lepo rastite in radi se imejte!!!

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

Neposredna povezava do sporočila: 3249
4.5.2009 20:44:16   
VANILI
Vse to sem napisala barvno in odebeljeno, a mam tko čudne orodne vrstice da se ne znajdem najbolj...

tudi jaz vas pogrešam, a se nam tolik odogaja trenutno, da sama sebe srečujem.

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj otrokom ne bi smeli postavljati vpra...
Najprej je pomembno razumeti, da otrok ne odgovori ne zato, ker noče – ampak ker ne zmore.
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

strije
ksenci

strije med prvo in drugo nosečnostjo?

strij nisem imela ne prvič ne drugič (44%)

strije sem dobila samo v prvi nosečnosti (21%)

strije sem dobila samo v drugi nosečnosti (10%)

strije sem dobila obakrat (25%)

Število vseh glasov: 205

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!