Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

tko da tist, k majo nevemkake vse programe in možnosti mene ne prepriča, ker se poznam in vem da se mi ne da s tem ubadat...perem na dveh programih, sušim pa na enem in to je to
tamalga odložim v igralni center in grem na wc, pridem nazaj tamal sam še z glavo v igralnem cenru, vse ostalo se po tepihu valja
Noč je bila dokaj mirna. Erik se je zbudil ob 1ih in potem ob 5ih. Ampak ker je že ob 20h zaspal, mu ob 5 ih ni bilo več do spanja in sva se mogla vstat. Zdaj sem kot ena cunja. Pijem kavico in upam, da bo kaj boljše.
za lase. Moja Ema je bila kot fantek. Do 2l sploh ni imela frizuro. Samo en puhec na glavi
še nisem dobila. Če bo tako kot prvič in drugič bo verjetno trajalo do 9ega meseca. Čeprav trenunto premišljujem o mireni. Imava tri otroke in četrtega definitivno ne planirava. Meni pa tudi ni več da bi bila noseča. Nosečnost je res nekaj posebnega in sem jo res uživala, ampak sem se pri tretji na samem koncu naveličala velikega trebuha in natečenih nog.
in je tako močna, danes ponoči mi je 3x prišlo čez, halo
kot da sem pozabila kaj delat z njo po 1letu