Shadow
|
Dober večer drage moje! Naporen dan je za mano: najprej 3 (!!!) ure čakanja na 10 min pregleda v rizični ambulanti - zdravnik je nujno moral na carske reze - saj razumem, da ima to prednost, ampak moja tazadnja ima sedaj obliko stola v čakalnici... Vse je ok. Zaenkrat. Tak mi je rekel. Super. No, potem pa še dve uri šole za starše. Ma saj je bilo ok, ampak guuuuuužva, slab zrak, slike na diapozitivih porodnišnice iz leta 1976 (pred stavbo parkirane stoenke in tiste oranžne zdravstvene izkaznice kot nujna dokumentacija, ultrazvoki na sliki z antikvariatno vrednostjo, itd.) No, jutri se zadeva nadaljuje, pa da vidimo. Zdaj me je pa še moj dragi zapustil in se naslaja nad Champions League, jaz pa klofam tukaj gori in preverjam, kdo je trenutno na prvem mestu. Vidim, da danes (zaenkrat) ni novih sprememb. Ampak večer je še mlad... Buba.miška, naj te ne bo strah morebitnega bivanja v bolnišnici. Meni je pred dvema tednoma grozilo, da bom do konca notri ostala in sem bila tudi že na robu depresije, ampak sem si v glavi pospravila, da če bom pač morala ostati notri, bom pač ostala. Za otročke pač vse! sr, zdaj šele vidim, kako v redu osebno G imam - UZ mi naredi na vsakem pregledu - do sedaj sem jih imela že šest - z vsemi meritvami, vsakokrat mi tudi meri dolžino MV. Pa pravilu ti menda res pripradata le dva UZ v času nosečnosti, ampak mislim, da G ne bi smeli šparati pri dvojnih nosečkah - no, tudi pri enojnih ne, sem prepričana, da bi si te stroške lahko kako upravičili pred financerji. Kaj pa vem.
|