Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 7.5.2009 12:41:49
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: thaiss Jaz grem jutri v Lju, rabi katera kej?? Jaz bi rabla ja... eno vrečo polno evrčkov je že zame rezervirana A ne bi malo podelila... ...jah no... glej ki če daš njej, sem jaz pred njo !!! pa smo že na vrečkici
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 7.5.2009 12:45:03
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: thaiss Jaz grem jutri v Lju, rabi katera kej?? Jaz bi rabla ja... eno vrečo polno evrčkov je že zame rezervirana A ne bi malo podelila... ...jah no... glej ki če daš njej, sem jaz pred njo !!! pa smo že na vrečkici kjer se prepirata dva tretji dobiček ima ...JAZ
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 7.5.2009 13:10:08
|
|
|
|
thaiss
|
...ampak jez sem egoist in vam puščam prazno boršo
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 7.5.2009 13:44:32
|
|
|
|
n€na
|
tole sem se pa do solz nasmejala V Idriji v trgovini Ljubljančan kupuje salamo: Ljubljančan: Gospa, dajte mi prosim deset dek pariške. Prodajalka: A zrižem? Ljubljančan: Hmmm, deset dek pariške, prosim. Prodajalka: Ja, a zrižem? Ljubljančan (ne ve, kaj bi): No, pa mi rajši dajte deset det mortadele. Prodajalka: Ja, prou, mortadelo. A zrižem??? Ljubljančan (že mal jezen): ma ne z rižem, brez riža no! Prodajalka: Ja če vam jo zrižem al kej??? Cela vrsta zadaj se pa reži.
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 7.5.2009 13:52:07
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: nena26 tole sem se pa do solz nasmejala V Idriji v trgovini Ljubljančan kupuje salamo: Ljubljančan: Gospa, dajte mi prosim deset dek pariške. Prodajalka: A zrižem? Ljubljančan: Hmmm, deset dek pariške, prosim. Prodajalka: Ja, a zrižem? Ljubljančan (ne ve, kaj bi): No, pa mi rajši dajte deset det mortadele. Prodajalka: Ja, prou, mortadelo. A zrižem??? Ljubljančan (že mal jezen): ma ne z rižem, brez riža no! Prodajalka: Ja če vam jo zrižem al kej??? Cela vrsta zadaj se pa reži.
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 7.5.2009 13:58:22
|
|
|
|
n€na
|
grem vija........ lep dan
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 7.5.2009 14:01:50
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: nena26 tole sem se pa do solz nasmejala V Idriji v trgovini Ljubljančan kupuje salamo: Ljubljančan: Gospa, dajte mi prosim deset dek pariške. Prodajalka: A zrižem? Ljubljančan: Hmmm, deset dek pariške, prosim. Prodajalka: Ja, a zrižem? Ljubljančan (ne ve, kaj bi): No, pa mi rajši dajte deset det mortadele. Prodajalka: Ja, prou, mortadelo. A zrižem??? Ljubljančan (že mal jezen): ma ne z rižem, brez riža no! Prodajalka: Ja če vam jo zrižem al kej??? Cela vrsta zadaj se pa reži.
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 7.5.2009 14:09:12
|
|
|
|
austen
|
dobra una zrižem ja jaz sem pa tole na mail dobila > Pozdravljeni! > > Prosimo, da se nemudoma zglasite pri vasem osebnem zdravniku in s > seboj prinesete vzorec krvi in blata. > > Po narocilu vasega delodajalca bomo preverili ali vam je delo v krvi > ali se nanj poserjete.
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 7.5.2009 14:33:54
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: austen dobra una zrižem ja jaz sem pa tole na mail dobila > Pozdravljeni! > > Prosimo, da se nemudoma zglasite pri vasem osebnem zdravniku in s > seboj prinesete vzorec krvi in blata. > > Po narocilu vasega delodajalca bomo preverili ali vam je delo v krvi > ali se nanj poserjete. uf, ta je res hud
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 7.5.2009 15:01:59
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: austen dobra una zrižem ja jaz sem pa tole na mail dobila > Pozdravljeni! > > Prosimo, da se nemudoma zglasite pri vasem osebnem zdravniku in s > seboj prinesete vzorec krvi in blata. > > Po narocilu vasega delodajalca bomo preverili ali vam je delo v krvi > ali se nanj poserjete. uf, ta je res hud
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 7.5.2009 15:02:29
|
|
|
|
austen
|
a ti ni všeč meni je ...... ufa....še pol urce.....pa grem...... ma se mi nič več ne da......fjaka totalna sem celo uspela dragega pregovoriti da gre namesto mene na predavanje
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 7.5.2009 15:16:53
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: austen a ti ni všeč meni je ...... ufa....še pol urce.....pa grem...... ma se mi nič več ne da......fjaka totalna sem celo uspela dragega pregovoriti da gre namesto mene na predavanje ja ja mi je všeč, zato pravim da je hud!!! Joj, meni se tudi ne da na predavanje....
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 7.5.2009 16:35:24
|
|
|
|
dskubin
|
austen, dskubin - pridete v vrtec na predavanje popoldan?? Jok, mi gremo na kros.
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 7.5.2009 20:52:58
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin austen, dskubin - pridete v vrtec na predavanje popoldan?? Jok, mi gremo na kros. Pridni
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 8.5.2009 7:36:06
|
|
|
|
zrak
|
dobro jutro vsem.. jupidu lep sonček je.. Kaj danes ponovimo lepo popoldan???
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 8.5.2009 7:58:27
|
|
|
|
asso
|
Jutro, samo, da vas pozdravim, ker imam jutranji sestanek in častim na račun Gregorja... Zrak, si prevzela paketek
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 8.5.2009 8:03:11
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso Jutro, samo, da vas pozdravim, ker imam jutranji sestanek in častim na račun Gregorja... Zrak, si prevzela paketek ja M je prevzel.. ... hvala ti.. sem glih Eneia rihtala za spat, niti tel nisem slišala.. včeraj smo se učili dajat koščice ven.. sicer ima čisto svoj sistem, ampak glavni je končni rezultat... smo dobili tobogan od Tomija in zdaj imamo celo igrišče zunaj.. ampak na koncu so najlepše igrače žoge, baloni .. aja pa telefon , ampak samo če se ga hočejo drugi dotaknit, sicer je nezanimiv
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 8.5.2009 8:45:50
|
|
|
|
n€na
|
jutro...... e... sranje nič ne bo z dobro novičko pa drugič ja res bi lahko ponovile...Zala je bila tako zmatrana, da je spala že ob osmih in preden je šla spat me je full lupčkala (drugače dojenčka ), kot bi mi rada rekla *mami hvala*
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 8.5.2009 8:48:44
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: nena26 jutro...... e... sranje nič ne bo z dobro novičko pa drugič ja res bi lahko ponovile...Zala je bila tako zmatrana, da je spala že ob osmih in preden je šla spat me je full lupčkala (drugače dojenčka ), kot bi mi rada rekla *mami hvala* zdaj pa lahko poveš, kaj si hotela povedat oz. kaj nam boš drugič povedala
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 8.5.2009 8:51:46
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak IZVIRNO SPOROČILO: nena26 jutro...... e... sranje nič ne bo z dobro novičko pa drugič ja res bi lahko ponovile...Zala je bila tako zmatrana, da je spala že ob osmih in preden je šla spat me je full lupčkala (drugače dojenčka ), kot bi mi rada rekla *mami hvala* zdaj pa lahko poveš, kaj si hotela povedat oz. kaj nam boš drugič povedala mi je zamujal 9dni in 10 dan je prišel
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 8.5.2009 8:55:42
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: nena26 IZVIRNO SPOROČILO: zrak IZVIRNO SPOROČILO: nena26 jutro...... e... sranje nič ne bo z dobro novičko pa drugič ja res bi lahko ponovile...Zala je bila tako zmatrana, da je spala že ob osmih in preden je šla spat me je full lupčkala (drugače dojenčka ), kot bi mi rada rekla *mami hvala* zdaj pa lahko poveš, kaj si hotela povedat oz. kaj nam boš drugič povedala mi je zamujal 9dni in 10 dan je prišel sej se nam je kar zdelo, da je kaj takega... škoda .. bomo držali pesti za naslednji mesec .. ekola, da splava v pravo smer
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 8.5.2009 9:07:39
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak IZVIRNO SPOROČILO: nena26 IZVIRNO SPOROČILO: zrak IZVIRNO SPOROČILO: nena26 jutro...... e... sranje nič ne bo z dobro novičko pa drugič ja res bi lahko ponovile...Zala je bila tako zmatrana, da je spala že ob osmih in preden je šla spat me je full lupčkala (drugače dojenčka ), kot bi mi rada rekla *mami hvala* zdaj pa lahko poveš, kaj si hotela povedat oz. kaj nam boš drugič povedala mi je zamujal 9dni in 10 dan je prišel sej se nam je kar zdelo, da je kaj takega... škoda .. bomo držali pesti za naslednji mesec .. ekola, da splava v pravo smer a ste vedeževalke, da ste predvidevale ...kaj pa če bi mi moj obljubo nov avto se ni za sekirat...enkrat bo že...ve pa le držte pesti ...da bo res naslednjič splavalo v pravo smer
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 8.5.2009 9:12:26
|
|
|
|
austen
|
dan Nena26....držimo pesti za naslednjič sicer pa lahko še kdaj ponovimo tak popoldan ja...... naša se je edino trmarila za v kolo za nazaj, pol se je hitro umirila, pri večerji je bil pa spet jok in jok.....ne bom jedla mama ... sem neki časa jo poskušala prepričat, pa ni ratalo....pol je pa samo mleko spila in šla spat ponoči je blo pa "mama, mleko! mama mleko! mama mleeeeko!"....... sem se naredila da je ne slišim pa je zaspala nazaj
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 8.5.2009 9:16:44
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: austen dan Nena26....držimo pesti za naslednjič sicer pa lahko še kdaj ponovimo tak popoldan ja...... naša se je edino trmarila za v kolo za nazaj, pol se je hitro umirila, pri večerji je bil pa spet jok in jok.....ne bom jedla mama ... sem neki časa jo poskušala prepričat, pa ni ratalo....pol je pa samo mleko spila in šla spat ponoči je blo pa "mama, mleko! mama mleko! mama mleeeeko!"....... sem se naredila da je ne slišim pa je zaspala nazaj
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 8.5.2009 9:24:40
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak IZVIRNO SPOROČILO: austen dan Nena26....držimo pesti za naslednjič sicer pa lahko še kdaj ponovimo tak popoldan ja...... naša se je edino trmarila za v kolo za nazaj, pol se je hitro umirila, pri večerji je bil pa spet jok in jok.....ne bom jedla mama ... sem neki časa jo poskušala prepričat, pa ni ratalo....pol je pa samo mleko spila in šla spat ponoči je blo pa "mama, mleko! mama mleko! mama mleeeeko!"....... sem se naredila da je ne slišim pa je zaspala nazaj saj ni dosti trmarila....je bila utrujena kaj se dobimo kar danes ...mamo mi nekaj doma za delat pa se me lih ne da ...bi rajše mojmu prepustila delo...pa tudi motle ga ne bova z zalo bo lahko v miru delal
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiVse več šestletnic z menstruacijoZdravniki pravijo, da obstaja veliko vzrokov za začetek prezgodnje pubertete in da je ni mogoče pripisati le enemu dejav...
5 tipov mam – katera si ti?Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Zadnje s foruma
Nosečnost.
пеперутка16
Kdaj se ti je začel kazati trebuh? Kdaj so te začeli gledati, kot da si noseča, in te spraševati o nosečnosti?