katrin***
|
Mi smo pa danes meli pregled in to je bil tko zelo brzinski pregled. V bistvu je samo pogledal, če se je posteljica umaknila in se je tako da je vse o.k. O velikosti in še čem sploh ni govoril, ker je res samo to pogledal in sem bila v 10 minutah zunaj Naslednji pregled imam 9.6 in po moje takrat tudi MF, ker sem spet dobila napotnico za kri, vodo in tokso. Drugače pa imam do sedaj +3 kg. Aniiita... sej verjetno sem tudi jaz bolj čudno pisala o teh žabah, kot o najlonkah, ker so v bistvu na izgled iste Kar se pa vnetij tiče nimam teh težav, za hudo poletje pa ne garantiram tudi kako bo pri meni. Samostoječih mislim da ni - ne bom pa za sveto trdila. Mi je danes G reku, da jih morem dat v postelji gor še preden vstanem in grem lulat; da ko pridem iz službe jih lahko dam dol, vendar naj potem vsaj pol ure držim noge še gor, da se vse normalizira; pa da nej kar večkrat hodim na wc tudi če me ne tišči. boob... ja, sem avtohtona Grosupeljčanka , vendar ne več za dolgo. Verjetno se septembra selim v sosednjo vas k fantu domov Pa ti? Če hočeš piši na ZS, če bi rada kej več vedla. Lep večer vsem pa čim mirnejšo noč