Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Februarka... ni letelo na tebe... ves da rzumem zakaj ne bi prisli in da vsi na tem forumu isto mislijo.... Vedi pa, da bi te bilo lepo videt... in se enkrat... nobenih fizicnih naporov tam ne bo... samo jedes i pijes.... .... no, sej te zadnje 3 besede me mikajo aja, se pa da z avtom prid gor, a ne? Sem mislila, da bomo šli mal peš, bi blo prav luštno, pa če bomo že prišli, bomo sigurno do gor prišli Sem ze napisu da se pride z avtom... in to po asfaltu, ne po makadamu.... da te ne zruka .... A te se na pladnju iz stripa Asterix prinesemo do mize Stipe, a lahko??? Sam bo več ljudi treba, da me nesejo Aja, to že dolg mislim prašat - smo se menil, da bomo nekaj spekle ipd... zdaj me pa zanima, če se lahko kaj domačega prinese namesto sladkega npr. domača salama, domač kruh al bomo jedli samo od Maxa in se sladkali z domačimi dobrotami kdo ma to čez? Itata, sem ravno z mojim govorila, me je prašal kaj delam, sem rekla da me prepričujete za piknik in morje je reku, itak, saj boš počivala, edina skrb je zdaj da ne bom v bolnici pristala raje doma ležim non stop! Zato morm pa zdaj ubogat, da mi res ne bo treba kam it