MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 No, mi je ratalo ga spat spraviti..vsak večer je tako drenje, dokler ga na potolažim na dojki, da joj!!!! Prav živčno se dere!!! Nekaj me zanima- kdaj ste ali boste dale (starost) v športni del vozička, ki se ne poleže čisto, temveč je ležanje podobno ležanju v jajčki? Meni se zdi, da mu je včasih prav vroče v košari, kot danes npr., ko ni bilo popolnoma nič vetra, sonce pa je žgalo kot !???? pri nas je stanje isto. ma samo jaz se ne sekiram več. jo pač priklopim, kadar hoče. četudi je za tolažbo ali žejo in ne za hrano in je pol ona zadovoljna, jaz pa tudi, ker se ne dere več. upam da ni posledica ultra razvajen otrok, samo težko poslušam njeno drenje... drugo je ko so krči, takrat niti to ne pomaga... se mi zdi da mogoče tudi malo manj poliva odkar tako delam. al pa si samo domišljam, ker je vedno bilo tak, da enkrat je fejst polivala, drugi dan pa nič... bedno je edino včasih, ko sma na sprehodu pa nekaj gnjavi - kar pomeni da bi se cartala pa ravno ni nobene prilike za priklopit jo. ampak dostikrat pomaga da jo malo pobožam pa ji nekaj govorim in se pol kar pomiri, ker se res ful rada vozi v vozičku. tak da ni prevelike panike... pri nas je pač večji problem, ker ne mara dude in niti flaške noče. zdaj ji dajem čaj po žlički, pol ji še malo vtaknem flaško v usta pol pa jo še malo pocartam na joški. upam, da se bo ta metoda obnesla, da bo vsaj flaško sprejela, da jo bom lahko v tej vročini vsaj odžejala brez joške. glede dude sem pa že itak obupala in ji je sploh ne dajem več, razen da ji dam s pomočjo dude kake kapljice al pa kaj.... pol jo dvakrat potegne in jo že tak flikne ven, da leti po celi sobi