valči
|
Mišk,ja nekako tako sem ti napovedala,pa me nisi hotela poslušat,ti,ti Ker vem,kako hitro to gre drugič,tretjič.Je hudo,tisti zadnji popadki pred iztisom,pol pa blaginja in zmaga.Nor občutek,ko rodiš,ti uspe,dobiš tak ponos in nepopisna sreča Ja ni kaj,najlepši trenutki so takrat,ko kar lebdiš.Bravo. Kasija,tebi enako še enkrat,ko sem prebrala porodne dogodke.Lepo,da je tudi tebi šlo,ko treba,ne kot prvič.Kot bi se vidve zmenili. Kako se kaj dojijo vaši novorojenčki?Vlečejo,ali spijo? Skuštrana,bombažni vložki so zakon!Res bi toplo priporočala vsaki.Je fajn,po menjavi spereš z vodo do čistega skoraj,daš v mrzlo vodo v vedro.Potem pa z plenicami prat.Simpl.Si ne predstavljam,kako je previjat z plenicami za enkratno uporabo in vložki za stran.Ti povem,v kri ti pride,pa smeti je veliiiko manj pri hiši,pa naravo bolj čuvamo.Mi moj govori eko baba. Nina,mi je cel teden dosti kakala.Od torka po 7-8 krat bolj redko,sedaj pa 3-4 krat,ni več mehki,je pa kašasto.Je pa ješča,pije dosti,dobre volje.Sem jo imela ta teden doma,jutri gre v vrtec.Nisem je nič peljala k P,ker ji ni škodilo.Edino moti me,ker še je tolikokrat pokakana.Ima najbrž virus. Plenic sem se res naprala,Skuštrana,vsak dan so visele. Kako pa kaj vaši kakajo?Alo kateri večkrat na dan,ali ne?Ker če bo ta teden še tako,jo bom res mogla peljat pokazat,kaj mislite,sem flegma,ali ne?