|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
7.5.2009 21:41:57   
suzanamai
Joj punce, jaz sem se pa kar zjokala, najprej pri prvi, potem pa se pri drugi porodni zgodbi.

Kasija ne bos verjela, vendar se ze na sliki vidi, da se je Elian cisto raznezil.
Pa ne hodi prevec po stopnicah, da se ti ne bodo sivi vneli....

Jaz sem pa danes zvecer tako uzivala, ko se je miska, po dolgem casu stisnila k meni za vec kot le trenutek. Celo uro me je objemala, me bozala po licu, mi pela njene lala, potem pa stisnjena v klobcic v mojem narocju gledala baby tv. Ko je sla puncka na tv spat, pa je rekla ajaaja in je sla se ona v posteljo.

Mehurcica, ce bos hodila kaj v nase konce, pa pridi iskat. Koliko je pa David sedaj velik?

MIcla a si kaj zrihtala?

Kreme in kremice. Jaz mojadva mazem po novem s kokosovim oljem in je zaenkrat super in pa se full disita. Pa se ena dobra lastnost, Mai je imel, ko je zasvical, prav grozljiv vonj, izgleda po aqua eucerolu, sedaj pa vonja ni vec.

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
7.5.2009 21:44:34   
mehurčica
Kake lepe porodne zgodbe. Mi že solze tečejo. user posted image

Ena je vprašala, če se kateri naši malčki še dojijo. Ja, Eni še bo verjetno nekaj časa imela "toto".user posted image Se pa ponoči ne doji več. Zjutraj pa če delam ob 7h se tudi ne doji, ker grem od doma preden se zbudi. Drugače pa se doji zjutraj vsak drug teden(ko delam ob 8h), ko se vidiva po vrtcu in zvečer. Tako da glede tega ni problem, da gre v otroško sobo. Sem jo danes dala kar k Davidu v posteljo in rekla lahko noč, ker sem mislila, da bo ful vesela, da bo polek njega spala. Ampak je seveda hotla še "toto" in je pol kar v spalnici šla v posteljico spat.
Jutri pa bomo naredili verjetno kar velik premik - gre kar posteljica v otroško sobo. Bom poročala.

Danes je v vrtcu padla ali se zaletela. Ne vem, ker je pomočnica nekaj mutila. Zdaj pa ne vem kaj točno se je zgodilo - če si je zmislila ali ne. Čeprav ne vem zakaj bi si izmišljevala. Ima namreč ZELO veliko buško na glavi, malo po očesu in pod očesom. Je pa rekla, da se je z avtkom z enim fantkom zaletela. Ampak, kolikor jo jaz poznam, ona ne divja z avtkom, ampak se zelo počasi premika naprej. In ko jo je moja sestra vprašala, kaj je pa s tistim fantkom, se je pa nekak izmaknila in nič odgovorila...user posted image Ma, meni je vseeno al je padla iz gugalnice ali se je zaletela, zanima me samo resnica. Ne mislim nobenega obtoževat, ker se povsod lahko zgodi....tako da ne vem zakaj je nekaj mutila...

No, tako na hitro....zdaj pa že morem it.

Lp

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
7.5.2009 21:46:50   
mehurčica
Suzanamai, David je velik cca.116cm. Drugač pa moj brat živi v LJ.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3278
7.5.2009 21:50:17   
suzanamai
Pa da se pohvalim, po novem se ukvarjam s sportom...
Pa Zoja tudi....

Mai mora vsak dan narediti 2 treninga in sedaj midve z Zojo hodiva z njim rolat. Ampak to tak hud enourni tempo nic na easy. Moram jutri pregledat bremze na vozicku, saj ima predolgo zaviralno pot....

No sedaj pa dosti od mene..

Opa ne se

Mama06 sem full vesela za Jerneja....

Zdaj pa zadosti....

Pa sory za sumnike, sem na mobiju, pa jih pol cist drugac pokaze....

Zdaj pa zares: papapapapapapa

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
7.5.2009 21:54:01   
suzanamai
Mehurcica potem mi pa na zs daj tvojo cifro, da se zmeniva....

Neposredna povezava do sporočila: 3280
7.5.2009 22:43:40   
majoli
Jaz sem se tudi zjokala pri obeh porodnih zgodbah. Bravo mamici!!! In hvala, da sta zgodbi delili z nami.

Neposredna povezava do sporočila: 3281
8.5.2009 7:22:29   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica

Ena je vprašala, če se kateri naši malčki še dojijo. Ja, Eni še bo verjetno nekaj časa imela "toto".user posted image Se pa ponoči ne doji več. Zjutraj pa če delam ob 7h se tudi ne doji, ker grem od doma preden se zbudi. Drugače pa se doji zjutraj vsak drug teden(ko delam ob 8h), ko se vidiva po vrtcu in zvečer. Tako da glede tega ni problem, da gre v otroško sobo. Sem jo danes dala kar k Davidu v posteljo in rekla lahko noč, ker sem mislila, da bo ful vesela, da bo polek njega spala. Ampak je seveda hotla še "toto" in je pol kar v spalnici šla v posteljico spat.
Jutri pa bomo naredili verjetno kar velik premik - gre kar posteljica v otroško sobo. Bom poročala.

Tista ena sem bila jazuser posted image . Saj naš se tudi doji in zvečer pred spanjem zaspi na meni z zizo v ustih. Nato se dvignem z njim v naročju in gas odnesem v njegovo sobo in odložim v posteljico( še vedno z zizo v ustihuser posted image ) in nato, ko leži, jo počasi potegnem ven in mali spi daljeuser posted image . Tako je pač pri nasuser posted image user posted image user posted image

suzanamai - lepo da sta se cartali, naš še to zelo rad počne. Zadnje čase vedno bolj pri atijuuser posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3282
8.5.2009 8:49:25   
10ka
kasija in mišk - še enkrat čestitke za rojstvo malih user posted image  in hvala za porodne zgodbe. jaz sem trenutno v fazi, ko o porodu res nočem razmišljat.

kasija - sem hotla objavit na majčicah, samo so me že prehiteli (ne vem kdo). ja a ni kul ko eni otroci samo spijo in jejo, tjaša je bila tudi taka (in je še vedno - tok tok tok)

jaz še kar visim v službi in bom tu še cel drug teden. drugače sem pa OK. tjaša tudi.

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
8.5.2009 22:52:34   
2ursae
nas so pa obiskale norice user posted image , zdaj je pikast Anže, ampak seveda bo sledil tudi Bor

... sam tolk, da ste mal na tekočem user posted image , nič kaj več ne morem pisat, sem ful utrujena,

nočko

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
9.5.2009 10:45:12   
jasna
kasija in mišk, sem vesela za tako lep potek porodauser posted image . Čestitke še enkratuser posted image

bolančki, user posted image  2ursae, hitro napasite koziceuser posted image

kasija, včeraj sem bila na enem žuru, kjer je bil tudi tvoj sodelavec B (uči zgodovino in geografijo). Lepo te pozdravljauser posted image

lep vikend vsemuser posted image  pa, pa

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
9.5.2009 14:25:35   
Kasija
IZVIRNO SPOROČILO: 10ka

ja a ni kul ko eni otroci samo spijo in jejo, tjaša je bila tudi taka (in je še vedno - tok tok tok)

Saj veš iz tvojih ust v b- ušesa user posted image

jasna hvala za pozdrave od B . To je bil pa dober žur, če je bil on zraven. Na službenih vsaj je vedno zraven do konca.

2ursae držite se in naj kmalu minejo norice user posted image

mišk midve pa ko da bi se zmenili s tema porodnima zgodama o skoraj ea user posted image

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
10.5.2009 11:30:12   
živa
2ursae, jaz imam še nekaj tiste pene POXCLIN, a ti jo dostavim? Čvergi se je kar nastavljal, da sem ga mazala, ko je imel norice. - Sicer jo bom morala vreči proč.

Mi uživamo, čeprav še vedno sestavljamo omare, selimo stroje ... Ma bo že.

Za porodne zgodbe pa user posted image . Uživajte v prvih dneh.

Lp,

živa

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
10.5.2009 21:51:22   
valči
Mišk,ja nekako tako sem ti napovedala,pa me nisi hotela poslušat,ti,tiuser posted image Ker vem,kako hitro to gre drugič,tretjič.Je hudo,tisti zadnji popadki pred iztisom,pol pa blaginja in zmaga.Nor občutek,ko rodiš,ti uspe,dobiš tak ponos in nepopisna srečauser posted image Ja ni kaj,najlepši trenutki so takrat,ko kar lebdiš.Bravo.user posted image user posted image

Kasija,tebi enako še enkrat,ko sem prebrala porodne dogodke.Lepo,da je tudi tebi šlo,ko treba,ne kot prvič.Kot bi se vidve zmenili.

Kako se kaj dojijo vaši novorojenčki?Vlečejo,ali spijo?

Skuštrana,bombažni vložki so zakon!Res bi toplo priporočala vsaki.Je fajn,po menjavi spereš z vodo do čistega skoraj,daš v mrzlo vodo v vedro.Potem pa z plenicami prat.Simpl.Si ne predstavljam,kako je previjat z plenicami za enkratno uporabo in vložki za stran.Ti povem,v kri ti pride,pa smeti je veliiiko manj pri hiši,pa naravo bolj čuvamo.Mi moj govori eko baba.user posted image

Nina,mi je cel teden dosti kakala.Od torka po 7-8 krat bolj redko,sedaj pa 3-4 krat,ni več mehki,je pa kašasto.Je pa ješča,pije dosti,dobre volje.Sem jo imela ta teden doma,jutri gre v vrtec.Nisem je nič peljala k P,ker ji ni škodilo.Edino moti me,ker še je tolikokrat pokakana.Ima najbrž virus.
Plenic sem se res naprala,Skuštrana,vsak dan so visele.

Kako pa kaj vaši kakajo?Alo kateri večkrat na dan,ali ne?Ker če bo ta teden še tako,jo bom res mogla peljat pokazat,kaj mislite,sem flegma,ali ne?

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
11.5.2009 7:20:14   
10ka
evo mene v zgodnjem jutru. danes imam pregled, tako da sem v službi kar dopust vzela. potem pa še 4 dni dela, pa bom spet dobro leto doma. evo ti, moja karierauser posted image

valči- itak da nisi neodgovorna. saj vidiš otroka, kdaj ga je potrebno peljat k zdravniku, kdaj je pa samo pomembno da doma ostane. jaz sem za zadnje 3 tjašine bolezni zdravnico samo poklicala po telefonu, samo tako, da se znebim slabe vesti. normalno tjaša kaka 1-2x na dan, včeraj ni, tako da pričakujem danes zjutraj v postelji katastrofo user posted image . napa šikica ima res dobro prebao že od štarta, pa tudi super apetit.

bombažne plenice in vložki - glede moje letne porabe vložkov zaenkrat nima smisla kupovati bombažnih, v zadnjihv dveh letih in pol sem imela 1x čiščo in 2xM. Verjetno bo tako povprečje še nekaj časa user posted image glede bombažnih plenic sem se pa zadnjič kar zamislila, ko sem ugotovila, da bomo imeli naenkrat 2 v plenicahuser posted image to bo šele smeti, pa že zdej jih je ful!!!

bodite pridne, napišite še kaj, tako iz službe kot iz porodniške user posted image pa seveda uživajte tele snčne dneve...

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
11.5.2009 10:27:46   
živa

jaz sem za zadnje 3 tjašine bolezni zdravnico samo poklicala po telefonu, samo tako, da se znebim slabe vesti.

Zadnjič mi je sestra pri najini zdravnici rekla, da po novem - menda ukaz ZZZS - moraš prinesti svojo in otrokovo zdravstveno na 1. dan bolezni, da ti sploh lahko odpre bolniško. Menda bi moral celo otroka nujno pripeljati na pregled, ampak jaz čvergija za norice nisem. Sem se pa morala tam zglasiti z zdravstvenimi izkaznicami.

Zdaj pa ne vem, ali so začeli samo pri nas tako komplicirat - ali celo samo pri meni, ker sem pa to leto res kar naprej na bolniški user posted image - ali pa gre res za poskus varčevanja pri ZZZS.

valči, čvergi tudi kaka večkrat na dan in tudi pogosto kašasto. V povprečju se pokaka trikrat, skoraj vedno nazadnje zvečer v banjo user posted image . Komaj čakam poletje, da ga poskusim dati iz plenic, jih imam tudi pouhn kufr user posted image .

Jaz še kar pakiram cunje iz škatel, delo v službi pa stagnira user posted image . Grem zato raje delat, da ne bom imela še več slabe vesti.

Lp,

živa

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
11.5.2009 17:47:19   
mišk
Dojenje: Začuda se tokrat zaenkrat izključno dojiva.user posted image  je pa vVita bolj cartaste sorte in bi nonstop na joški visela.user posted image  V petih dneh se je zredila 170 g in patronažna je rekla, da je to zelo v redu.

Mastitis: V soboto sem ga fasala...user posted image  Kaaaa boooliiiii!!! Zdej je že dober!

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
11.5.2009 21:21:48   
valči
Da vam poročam,Nina je ok.V vrtec je šla,zjutraj kakala,tam nič,domov sem jo dobila pokakano,pa sem raje tiho bila.Tako sem vesela,da se je zmazala,ker me je bilo prva dva dni res strah dehidracije.In prav sem naredila,da sem vzela stvari v svoje roke.Ker pojma o poteku bolezni in kritične točke dobro poznam,ker je bil Mihael driskica boga kar dve leti-intoleranca na laktozo...

Torej že vem,kako je.Če bi P klicali,bi rekla,naj jo pripeljem,če je ne bi peljala,bi imela šele slabo vest.Dobila bi tudi napotnico za oddelek.

Hvala za odgovore in me veseli,da še kero dete kaka več,kot enkrat na dan.Nina v povprečju dvakrat,ko je vse ok.

Tako,da dannes sem si lahko naredila svoje.
Mimogrede,sem okopavala rdfečo peso na njivi 5 ur skupajuser posted image .Od devetih,do vdeh.Me je že tašča hodila iskat,da naj pridem...Eh,je z Nino nemogoče delat in se mi fejst pozna,če je v vrtcu.Imasmo pa res noro doma.

Pa ne bom vas gnjavila večuser posted image

Mišk,vesela sem za vaju,bravo Vita,da vlečeš,samo mastitis si pozdravi.Sem ga imela pri Nini in to pri 9. mesecih.Prej nikoi še.Ni fajn,vem.

Še kera naj kaj napiše,da ne bo zgledalo,da imam samopogovore tu goruser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
11.5.2009 21:40:28   
mama06
Samo na hitro, ker sem na knap s časom.....Mali še ne spiuser posted image

Sem naredila danes še en izpit in sem ful vesela.

valči - naš kaka od 1-3x na dan - odvisno. Več kot je zunaj, več kakauser posted image . Če pa je kašasto, pa lahko gre za kakšno intoleranco. Nočem te strašit, samo od kolegice tamala je lepo jedla, se ful redila, samo pogosto kakala od cca 9m dalje in kašasto in so ji pri enem letu ugotovili intoleranco na KM. Sedaj je na strogi dietiuser posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
11.5.2009 21:54:15   
10ka
živa - pri naši P zaenkrat ni panike, če samo pokličeš. meni sestra ponavadi pove, kaj naj naredim in v katerih primerih jo moram peljat na pregled. res pa je, da smo nazadnje rabili porodniško za tjašo v novembru. ostalo smo malo pokombinirali z dopusti in taščo.

valči - itak veš, kaj je najboljš za Nino, super, da ste se pozdravili.

mama06 - čestitke za izpituser posted image

sem bila danes na pregledu, user posted image je že postavljena na glavico, me veselo brca v rebra. je pa G reklam, da je kar med večjimi za 33/34 teden. jao meni spet. postojna, here I come user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
11.5.2009 22:37:21   
janja
Me veseli, da tokrat debatirate bolj o drugih stvareh in ne toliko o boleznih.

Živa - najbrž sem letos jaz rekorderka v bolniških. Itak, da sem spet doma. Urban se je viroze nalezel nazaj od mene.  V petek je bilo že precej boljše, v soboto oz. bolj v nedeljo pa je spet začel kuhati. Revček se po noricah kar ne izkoplje ven. Pokasira glih vsako virozo, drisko in kaj vem še kaj.
Jaz moram otroka tudi pripeljat v ZD, če hočem bolniško...najbrž gre za prehod na elektronsko vodenje (tu pa ni možen vnos za nazaj!) oz. lahko bi ti eventuelno odprla bolniško tudi preko telefona. Itak da imajo vse podatke v računalniku, pa če je zavarovanje še veljavno, potem ne bi smelo biti problema. Ampak nekatreri pač komplicirajo, pa še nekakšno šparanje se gredo. Ja, pri zdravju je treba res šparat. Mislim user posted image !

valči - Urban tudi kaka nekje 1-3x dnevno, odvisno koliko poje. Je pa spet strašno neješč. Ves dan nekaj išče za jest, pol ko mu pa dam, pa poje vsega par žlic, ali en jabolčni krhelj, pol jogurta 120 ml/2. Danes mi ni hotel jesti niti goveje juhe. Pojedel je le par žlic čiste juhe. Ugotovila sem, da ne mara rezancev in špagetov, pa špinače...naprej pa ne bom naštevala, ker bi bil predolg seznam. Je pa nor na sojine pudinge vanilija.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
11.5.2009 23:38:58   
2ursae
mama06, user posted image  za izpit. Sem vedno, ko je kakšna sotrpinka uspešna, ful vesela user posted image .

Nega in P: pri nas pokličem tisti dan, ko želim prit in povem v čem je problem, pa me sestra po potrebi naroči. Pri noricah nisem hodila, edino danes sva se šla pokazat zaradi vnete norice, ki jo ima revež na glavi in ga ful boli. V petek, ko so se norice pojavile sem poklicala in mi je na podlagi tega odprla bolniško, pa še dala par nasvetov, kaj lahko pri tej bolezni pričakujem. Zaenkrat še nič ne komplicirajo.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
12.5.2009 6:16:47   
mama06

.....nazadnje rabili porodniško za tjašo v novembru....

si me nasmejala. Si mislila bolniško, ane?user posted image user posted image user posted image user posted image Prava nosečka siuser posted image

bolniška - tudi jaz samo pokličem sestro in mi pove, da v roku 3 dni se moram oglasit, če bo bolniška dalsša od 3 dni. Zaenkrat ne komplicira, pa tudi P je dal dragemu preventivno bolniško še za en teden, da smo se včeraj lahko cepili proti KME.

Zdaj pa grem malega zbudit, da gremo v vrtec in službouser posted image

Lep dan vsem!

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
12.5.2009 9:09:28   
skuštrana
Valči, super da se ti vložki obnesejo. Jih bom jaz tudi nabavila, ko bo čas za touser posted image

Kakanje - naš kaka kakor kdaj, včasih 1 krat na dva dni, pa spet 3 krat na danuser posted image Nimamo urnika ( kot pri vsemuser posted image )

Mišk, super za dojenjeuser posted image Mastitis pa res boli ko user posted image , sem ga pri Lizi imela dvakratuser posted image Kako je pa kaj Donči?

Bolankoti, pozdravite se..Zdej je pa že poletje in bo že čas da končate s temi boleznimi,no...

Jaz imam v petek pregle in prvi CTG...še malo, še malo...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
12.5.2009 9:45:29   
živa

živa - pri naši P zaenkrat ni panike, če samo pokličeš.

A nimava midve iste P? dr. V. v ZD Šentvid?

Skratka, to "varčevanje" je novo, od aprila. Sestra pravi, da se nekaterim pač ne da za en dan bolniške hodit v ZD in nosit zdravstveno izkaznico - da raje vzamejo dopust. Ampak meni bi ga že zmanjkalo, če bi letos vsakič tako naredila ...

valči, joj, kolk si ti pridna user posted image . Daj ti mene malo okuži, jaz moram v letu dni oddat doktorat, pa nimam še nič napisanega niti kaj dosti prebranega, da o terenu ne govorim user posted image . Sem zadnja tri leta bolj v dojenčkih in nosečnostih kot v karieri user posted image in sem zelo zelo neproduktivna v službi ...

No, da prekinem tole lenobo, je treba delat.

Aha, mišk, hitro se pocajtaj ... in user posted image Vita za dojenje.

Lp,

živa

< Sporočilo je popravil živa -- 12.5.2009 9:46:09 >

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
12.5.2009 10:45:10   
2ursae
ej, punce, moja2 otroka sta dobila vrtec v naši občini ... ampak, pazte tole: v novem oddelku, ki se odpre predvidoma v začetku 2010 user posted image  ... kar je lahko tja do marca, saj vemo, kako expresno se stvari gradijo ... pišuka, kaj naj naredim, kam naj ju, če ju vpišem, dam jeseni user posted image  - a ni to bedasto ...

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

pust
Lelly28 RR

ali se za pusta našemite skupaj z vašimi otroci?

da (17%)

ne (83%)

Število vseh glasov: 6

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!